Liellopu kebabi ar rīsiem un piparmētru jogurtu

Olu nūdeles ar baklažāniem un sēnēm austeru mērcē

Burkānu un citrusu muss

Ķirbju marmelāde ar zaļo zirnīšu dīgstiem

Rīsi ar pikantu malto gaļu un ceptu olu

Kuskuss ar cukini un halumi sieru

Burkānu un apelsīnu krēmzupa

Lapu salāti ar vīnā vārītām garnelem

Galvenais ir paēst garšīgi!

Īsumā par...

Indukcijas plīts virsma un tās priekšrocības

Izcilība kafijas tasītē jeb Cup of Excellence

Baudīt apzināti un ar pateicību

Steidzies izbaudīt pavasari!

Svinīgs, svaigs, gaišs, garšīgs un interesants – „Četru Sezonu” aprīļa numurs


Lai cepeškrāsns tīrīšana nesagādātu galvassāpes

Autorizējies