Panīni ar avokado un spinātiem

Vasaras pusdienās nav nekā labāka par siltu un sātīgu panīni ar avokado, riekstiem un spinātiem.

Loterijas rezultāti

“Četras Sezonas” rīkotajā loterijā piedalījās visi jaunie žurnāla abonenti, kas iegādājās abonementu no 2014. gada 24. aprīļa līdz 14.jūlijam. Starp visiem abonentiem tika noskaidroti laimīgie, kas balvā saņem WMF kafijas aparātu, dāvanu karti no SPA viesnīcas “Annas Hotel” vai ielūgumu uz “Četras Sezonas” degustāciju.

Grila maizītes ar bietēm

Kraukšķīga maizīte ar sulīgu mērci, svaigiem salātiem un veselīgām biešu šķēlītēm... ko vēl vairāk vajag vieglai uzkodai vai launagam?

Persiku un šokolādes pilngraudu kēkss

Sulīgs, krēmīgi tumīgs, kraukšķīgs un ne pārāk salds kēkss. Iederēsies gan skolas launagā, gan pie tējas, gan piknikā.

Panīni ar sēnēm

Mājās gatavots panīnī būs gards pārsteigums katram tā baudītājam. Īpaši garda kombinācija panīni maizē - sēnes un kūstošs grilsiers. Lieliska uzkoda un viegla maltīte ikdienai.

Persiku un magoņu mafini

Trausli, gaisīgi un pufīgi mafini, kurus ēdot atceries, cik dažreiz mēdz būt kaitinoši, kad magoņu sēkliņas iestrēgst starp zobiem.

Persiku, ogu un saldējuma kokteilis

Kokteilis, kas iepriecinās svētku reizēs – bērnu ballēs vai vasaras pasākumos. Ideāli, ja ir iespēja saliet to pudelītēs. Atliek vien ielikt salmiņu un pasniegt.

Cūkas karbonāde ar zaļumu jogurtu

Visam vienmēr jābūt balansā. Ja uz šķīvja ir pikanta, labi izcepta gaļa, tad blakus neko daudz nemaz nevajag. Tieši šāda ir šī recepte, ar gaļu un svaigu zaļumu jogurtu un vieglajiem salātiem. Īsts vasaras ēdiens, kas noderēs gan ikdienai, gan dārza ballītēm.

Receptes bilde

Ossau-Iraty

Šis ir klasisks aitas piena siers, ko gatavo Francijas Pirenejos divās kaimiņu provincēs: Oso (Ossau) ielejas Bearnā un mežainajos Iratī (Iraty) kalnos Francijas...

Vairāk

Receptes bilde

Galbani di Latte di Buffala

Produkti

„Galbani” ir viena no galvenajām Itālijas kompānijām, kas specializējas divos virzienos – piena produktu un vītinātu gaļu ražošanā. Lai arī kompānija...

Vairāk

Receptes bilde

Nedaudz vēstures, jeb kāpēc burkāni ir oranži? Melns burkāns? (2.daļa)

Dārzeņi

Vai tu kādreiz esi redzējis purpursarkanu burkānu? Kā arī baltu, dzeltenu, sarkanu vai melnu? Lielākā daļa cilvēku nav, neskatoties uz to, ka tādi burkāni...

Vairāk

Receptes bilde

Pikantais liellopa burgers

Lielisks un pikants burgers. Nebrīnies, ka sāli nepievienoju gaļai, bet beigās, jo tas palīdz saglabāt gaļas sulīgumu. Mērci pagatavo, pirms sāc gatavot, un...

Vairāk

Receptes bilde

Apelsīnu ievārījuma un šokolādes pudiņš

Ir reizes, kad gadās divējādi. Nenormāli gribas apēst maigo, poraino tostermaizi – vienu šķēli, bet pārējo nav kur likt. Vai arī ir mājās tostermaize un...

Vairāk

Receptes bilde

Japānā bez miso pastas – nekur!

Produkti

Miso pasta ir tradicionāla Japānas garšviela, bez kuras šīs kultūras virtuve nav iedomājama. Atzinību tā ir ieguvusi, ne tikai pateicoties savām teicamajām...

Vairāk

Receptes bilde

Torres Moscatel Oro Floralis

Sākot ar 1956. gada Torres ģimene sāka ražot Floralis Moscatel Oro. Šim deserta „līķiervīnam” ir 15% alkohola saturs, jo tam tiek pievienots nedaudz vīna...

Vairāk

Receptes bilde

Mocarellas siers ar prošuto un garšaugiem

"Četru Sezonu Virtuve"

Šis ēdiens varētu būt gan brokastu maltītes sastāvdaļa, ja pie tevis ierodas lielāks pulks ar cilvēkiem. Tikpat labi, kā piedeva pie olu kulteņa vai omletes...

Vairāk

Receptes bilde

Laša, spinātu un olu pīrādziņi

Lieldienām piestāv lasis, spināti un, protams, olas. Ja nu kādam olas negribas, tad pildījumā var likt vairāk spinātu un laša. Bet, ja arī laša pildījums...

Vairāk

Receptes bilde

Mango un garneļu salāti

Viss, kas vajadzīgs, – gatavs mango un avokado, labas vārītas garneles, un salāti ir gatavi.

Vairāk

Receptes bilde

Violeto kartupeļu salāti

Violeto kartupeļu krāsa un garša nevienu neatstāj vienaldzīgu.

2Vairāk

Receptes bilde

Balto pupiņu krēmzupa ar zilo sieru

Šo zupu ar liellopa buljonu var pagatavot tik ātri, toties kāda bauda...

Vairāk

Receptes bilde

Offley Tawny Porto

„OFFLEY Tawny” ir elegants sarkanais portvīns, tam ir smalks gatavu sarkano ogu aromāts, ko pastiprina sauso augļu notis. Lielisks kā aperitīvs, to arī var...

Vairāk

Itāļu apelsīnu ievārījums

Vienu dienu man uzdāvināja itāļu ievārījumu. Tas bija citāds, nekā parasti esmu ēdusi. Nekas no marmelādīguma, bet gan raupja, bieza, saldeni rūgtena masa....

Vairāk

Skatīt visas receptes

Itālijas Gavi un Soave aklā degustācija 12.08.13

Itālija un vīns ir divas nešķiramas lietas. Pat tie, kuri nav dzēruši šos vīnus, ir dzirdējuši nosaukumus Pinot Grigio, Chianti, Barbaresco, Prosecco un, protams, Lambrusco. Bet tas nav viss, jo ir arī Soave un Gavi ‒ divas vīnogas, no kurām Itālijā rada baltvīnus ar tādiem pašiem nosaukumiem. Soave raksturīgas mandeļu un zemes aromāta nianses, bet Gavi – vairāk citrusu nianses. Taču abi ir augļaini baltvīni, kas ideāli piemēroti baudīšanai vasarā.

Vairāk

Vairāk par klipfisk un “Jacob Dybvik” 11.07.12

Pēc pirmās rīta daļas – Art Nouveau centra apmeklējuma – vēl kamēr Armands lido uz Olesunu, mēs ar Benti dodamies pie viena no reģiona labākajiem klipfisk ražotājiem, uz „Jacob Dybvik” mencu ražotni. Pirms tam gan paēdam “Lets eat deli”, ko ieteikuši daudzi vietējie cilvēki. Te plašā klāstā dažādi salāti, sendviči, zupas un kafija. Sendviči, sākot no 72–82 kronām, pildīti gan ar grilētiem dārzeņiem, bekonu, vistu, salami, Čedaras sieru, zivīm, garnelēm, lasi un tunci un ko vēl...

Vairāk

Leģendārs zīmols ar izcilu alu un aizraujošu dzīvesstāstu 21.05.14

Alus vienmēr ir bijis un arī būs neatņemama latviešu galda kultūras sastāvdaļa, jo tas ir iecienīts dzēriens kā svētkos, tā ikdienā, tāpēc vēl jo lielāks prieks par to, ka veikalu plauktus papildina jaunas alus šķirnes. Aldaris, atjaunojot vēsturisko alus darītavu, atklāja ne vien jaunās brūvēšanas telpas, bet arī trīs ekskluzīvas alus šķirnes, kuras galvenais alus meistars Valdis Čunka dēvē par „jauno vīnu”, ņemot vērā alus garšas un aromāta īpatnības, kā arī baudīšanas kultūru.

Vairāk

Kaut kā saldi 13.06.13

Lai arī daudzi uzskata, ka vasarā jo īpaši jāpiedomā pie savas figūras ( pludmales sezona taču), tā nu ir sanācis, ka te visa lapa veltīta tieši saldumiem – saldākiem un mazāk saldiem, bet saldumiem. Un kāpēc ne, jo mēs pieturamies pie principa – labāk visu laiku, bet ar mēru un labas lietas. Tad viss ir kārtībā.

Vairāk

Krāsaini un garšīgi 07.03.14

Svētki pagājuši, bet vēl arvien smaržo karstvīns. Šoreiz nevis glāzē, bet gan katlā, kur sautējas viens no sezonas gardākajiem sautējumiem ar liellopa gaļas gabaliņiem un saldajiem kartupeļiem. Gandrīz vai neticami, kā tik vienkāršas sastāvdaļas var smaržot tik kārdinoši, ka liekas ‒ varētu apēst sautējumu, kamēr tas vēl gatavojas.

Vairāk

Gran Baristo kafijas aparāti
30.09.13

Jau gandrīz 30 gadus Saeco darbojas, ticot, ka katra kafijas tasīte ir patiesu pūļu vērta. Šodien viņi iezīmē jaunu pagrieziena punktu kafijas pagatavošanas vēsturē un ar lepnumu piedāvā GranBaristo – revolucionāru veidu, kā izbaudīt Jūsu iecienītāko kafiju.

Vairāk

Seko mums:
Draugiem | Twitter | Facebook

Kur paēst DELFI

Jaunākie komentāri

Persiku un magoņu mafini

Sveiki. Ja vīnogu kauliņu eļļa nav. Vai var likt klāt parsto eļļu?

Tomass 21.07.2014. 19:13

Ābolu pīrāgs (Apple pie)

Tā varētu būt, ka iepriekš šajā receptē bija granulēts cukurs, bet tagad vairs...

Lindarīns 19.07.2014. 14:04

Cēzara salāti

Ja baidās no jēlām olām bez tām var iztikt - tā mēdzu darīt, kad taisu Cēzara...

Mangusts 09.07.2014. 17:53

Zemeņu un putukrējuma kūka

Kūka sanāca garšīga, vienīgi, dikti slapja/mitra.
Jau kad ņēmu ārā atdzisušu...

Laviize 02.07.2014. 21:19

Skābeņu zupa

Pirmo reizi pamēģināju skābeņu zupu vārīt ar grūbām. Ļoti laba recepte! Es vēl...

ainanemiro 30.06.2014. 21:53

Ziņas

12 lietas par elektroierīcēm, kas vecākiem jāņem vērā mājās bērnu drošībai 22.07.14

Lai mājas apstākļos pasargātu bērnu no nevēlamām situācijām, kas var rasties nepareizi lietojot elektroierīces vai neesot pietiekami piesardzīgiem ar tām ikdienā, mājas ierīču zīmola „Electrolux” eksperti atgādina būtiskākās lietas, kas jāņem vērā vecākiem bērnu drošībai.

Rītiņš un Sirmais Rīgas svētkos aicina uz lielāko restorānu Rīgā 22.07.14

Sestdien, 16.augustā, Rīgas svētku ietvaros Spīķeru centrālajā laukumā tiks atvērts “Rīgas svētku restorāns”, kurā vienlaicīgi darbosies 15 Rīgas labākie restorāni un kafejnīcas. Apmeklētājus ar savu meistarību pārsteigs tādi populāri Latvijas šefpavāri kā Mārtiņš Rītiņš, Mārtiņš Sirmais, Ingmārs Ladigs, Māris Astičs, Valters Zirdziņš un citi.

Jauni RASA krēmsieri ar citronu un olīvām 22.07.14

Piena produktu zīmolam RASA klajā nākuši krēmsieri ar divām jaunām garšām – ar citronu un ar olīvām. RASA krēmsieru pamatā ir īsts, dabīgs saldais krējums un piens, kas rada krēmsiera īpaši maigi krēmīgo garšu un vienmērīgo struktūru. Tagad RASA krēmsieru klāstu papildina šī gada populārākā desertu garša – citrons, kā arī tradicionāli iecienītās izteiksmīgās melnās un zaļās olīvas.

Vēsturiskajā „RĪGAS” dzirkstošo vīnu līnijā radīts jauns zīmols – „RĪGAS Prestige Cuvée 21.07.14

Sekojot alkoholisko dzērienu inovācijām un tendencēm pasaulē, vēsturiskajam dzirkstošā vīna zīmolam “RĪGAS’’, kas uzņēmumā “Latvijas balzams’’ tiek ražots jau kopš 1952. gada, tehnologi radījuši jaunu līnijas paplašinājumu – „RĪGAS Prestige Cuvée’’.

Šefpavārs Raimonds Zommers radījis savu alus šķirni 21.07.14

Populārā raidījuma Mūsdienu Latvijas garša uzvarētājs un restorāna Kaļķu vārti šefpavārs Raimonds Zommers kopā ar alus darītavas Aldaris galveno alus meistaru Valdi Čunku radījis jaunu gaišā alus šķirni – Zommer’s. Jaunais alus brūvēts Aldara vēsturiskajā alus darītavā un būs pieejams ierobežotā daudzumā – pārdošanā būs vien 10 000 pudeļu, kuras varēs iegādāties tikai Rimi veikalu tīklā un restorānā Kaļķu vārti. Tas ir pirmais kāda šefpavāra alus Latvijā.

Aizvērt

Manas ČetrasSezonas.lv

Apstiprināt

Kāpēc kļūt par reģistrētu lietotāju?

Kļūstot par reģistrētu lietotāju Tu vari:

  • veidot savu iecienītāko recepšu lapu
  • komentēt rakstus
  • saņemt jaunumus uz e-pastu
  • piedalīties konkursos