Melleņu siera kūka ar pistāciju pamatni

Zirnīšu zupa

Cepta fenheļa salāti ar zilā siera mērci

Cūkgaļa ar biešu karpačo un pērļu kuskusu

Dārzeņu nūdeles ķirbju sviesta mērcē

Crêpes ar pīlādžu ievārījumu

Cēzara salāti ar mencu aknām

Ziedkāpostu krēmzupa ar ceptām bērzlapēm

Rudens ražas laiks “Četru Sezonu” oktobra numurā

„Bistro” – pirmais kulinārijas žurnāls steidzīgajiem un aizņemtajiem!

Dārgums no Vidusjūras un Atlantijas okeāna dzīlēm

Nacionālais dārgums. Sēnes

Grēcīgais un kārdinošais

Zelta graudu spēks

Latgales kūku stāsti

Pirmās no 100 - Kurzemes kūkas