Lazdu riekstu eļļa 100%

Lazdu riekstu eļļa 100%

Eļļas saturs

Viena no visvērtīgākajām eļļām. Satur ievērojamu daudzumu mononepiesātināto taukskābju un fosfatīdu. Satur minerālvielas , proteīnus. Satur A un E vitamīnus.

Lietošana veselībai

Veicina atmiņu, pastiprina žults atdalīšanos, mīkstina vēdera izeju, paātrina barības masas pārvietošanos pa zarnu traktu, kā arī piesaista nevēlamo holesterīnu un sekmē tā izvadīšanu no organisma.

Lietošana kosmētikā

Reģenerējošs un mīkstinošs līdzeklis. Baro ādu un atjauno ādas šūnu ūdens – lipīdu barjeru. Stimulē ādas asinsriti un uzlabo tās elastīgumu un tonusu. Nodrošina ādas epidermija slāņa pilnvērtīgu barošanu. Izmanto visu veidu ādas kopšanai.

Lietošana kulinārijā

 

Lazdu riekstu eļļa ir ekskluzīva kulinārijas izejviela , ko lieto salātu mērču pagatavošanai , cepšanai , kā aromatizatoru un garšvielu.

 

Izplatītāja informācija

Riekstu eļļas – lazdu un valriekstu
Aklā degustācija

Riekstu eļļas ir tipiska Francijas virtuves sastāvdaļa. Nemanāmi tās parādās arī Latvijas veikalu plauktos, tiesa, plašākā skaitā ir tieši lazdu riekstu un valriekstu eļļas. Riekstu eļļas nav no lētākajiem produktiem, taču tās ir ļoti vērtīgas, tādēļ jo īpaši svarīgi izvēlēties tādu produktu, kurš neliks vilties. Riekstu eļļas ir tipiska Francijas virtuves sastāvdaļa. Nemanāmi tās parādās arī Latvijas veikalu plauktos, tiesa, plašākā skaitā ir tieši lazdu riekstu un valriekstu eļļas....

Vairāk

Seko mums:
Draugiem | Twitter | Facebook

Kur paēst

Vīns dāmai!

Mēs ar draudzenēm esam iecienījušas dažadus rozā vīnus. Tieši šī vidusceļa...

Ilze 30.12.2014. 11:16

Vīns dāmai!

Svarīgākais, ko vajadzētu mēģināt noskaidrot iepriekš, vai dāmai labāk patīk...

amanda 30.12.2014. 10:27

Vīns dāmai!

Sveiki!
Neesmu vīna eksperts, tāpēc jautāju pēc padoma.
Ir kāds universāls...

Kārlis 29.12.2014. 11:14

Ekoloģiska gaļa

Es arī šad tad no hereford,bet man tie komplekti šķiet pārāk lieli un...

Andis 18.12.2014. 19:09

Ziņas

Dobeles Ceriņu svētki - bauda acīm, dvēselei un sajūtām 15.05.15

23.maijā plkst. 16.00 Dobeles Ceriņu dārzā notiks tradicionālais klasiskās mūzikas koncerts. Šogad koncertā „Ceriņu tango” skanēs jaunklasikas žanrs - tango mūzika. Programmas pirmajā daļā būs fragmenti no mūzikas un sajūtu izrādes ,,Cantando y amando" - Astora Pjacollas tango Ilonas Bageles izpildījumā. Koncerta otrajā daļā Karinas Tatarinovas un Andra Daņiļenko izpildījumā skanēs Argentīniešu tango, Oskara Stroka, Raimonda Paula, Alfrēda Vintera u.c. komponistu tango mūzika. Koncerta rīkotāji sola, ka kaislīgā tango mūzika savienojumā ar ceriņu krāšņo burvību neatstās vienaldzīgu nevienu apmeklētāju.

Santa Maria papildina BBQ produktu klāstu un uzlabo iepakojuma dizainu 30.04.15

Santa Maria uzlabotais BBQ produktu klāsts sniedz iespēju baudīt lielāku vasaras ēdienu dažādību un ātri pagatavot gardas maltītes bez īpašiem sagatavošanās darbiem. Ņemot vērā klientu izpētes rezultātus, BBQ mērču plastmasas pudeles ir nomainītas pret stikla pudelēm, piešķirot tām autentiskāku un augstvērtīgāku izskatu.

Par 11,5% pieaudzis pieprasījums pēc Staburadzes tortēm 29.04.15

Šī gada pirmajā ceturksnī būtiski pieaudzis SIA “Staburadze konditoreja” (turpmāk – Staburadze) piedāvāto tradicionālo toršu un jauno produktu noiets, liecina uzņēmuma pārdošanas rezultāti. Šī gada pirmajos trīs mēnešos ieņēmumi no toršu pārdošanas pieauguši par 11,5% salīdzinājumā ar to pašu periodu pērn.

Gardums no Spānijas - tapas 17.04.15

Noraksturot to, kas tieši ir tapas, ir ļoti sarežģīti, jo tās ir pieejamas daudz un dažādos veidos. Tomēr ikviens, kurš apmeklējis Spāniju vai kādu no Centrālamerikas valstīm, noteikti būs baudījis kādu no tapu variācijām. Lai arī Latvijā šī Spānijā populārākā uzkoda, bez kuras nav iedomājams neviens vakars pie vīna glāzes, nav plaši pieejama un labi zināma, to pagatavošana un pasniegšana ir pietiekami vienkārša, lai tapas varētu kļūt par izsmalcinātu un neierastu uzkodu arī ikvienā Latvijas mājas ballītē.

Vīna darītavas ABAVAS dzērieni saņem starptautiskas godalgas 15.04.15

Šajā nedēļas nogalē Frankfurtē, Vācijā, norisinājās 7. starptautiskā ābolu vīna izstāde – festivāls Apfelwein Weltweit, kas vienkopus pulcē ābolu vīna un sidra darītājus no visas pasaules. Viens no centrālajiem izstādes notikumiem ir konkurss Pomme d'Or, kurā šogad laurus plūca arī ģimenes vīna darītava ABAVAS, saņemot divus Zelta Ābolus – par Sauso Ābolu vīnu un Pussauso Sidru.

Aizvērt

Manas ČetrasSezonas.lv

Apstiprināt

Kāpēc kļūt par reģistrētu lietotāju?

Kļūstot par reģistrētu lietotāju Tu vari:

  • veidot savu iecienītāko recepšu lapu
  • komentēt rakstus
  • saņemt jaunumus uz e-pastu
  • piedalīties konkursos