Lazdu riekstu eļļa 100%

Lazdu riekstu eļļa 100%

Eļļas saturs

Viena no visvērtīgākajām eļļām. Satur ievērojamu daudzumu mononepiesātināto taukskābju un fosfatīdu. Satur minerālvielas , proteīnus. Satur A un E vitamīnus.

Lietošana veselībai

Veicina atmiņu, pastiprina žults atdalīšanos, mīkstina vēdera izeju, paātrina barības masas pārvietošanos pa zarnu traktu, kā arī piesaista nevēlamo holesterīnu un sekmē tā izvadīšanu no organisma.

Lietošana kosmētikā

Reģenerējošs un mīkstinošs līdzeklis. Baro ādu un atjauno ādas šūnu ūdens – lipīdu barjeru. Stimulē ādas asinsriti un uzlabo tās elastīgumu un tonusu. Nodrošina ādas epidermija slāņa pilnvērtīgu barošanu. Izmanto visu veidu ādas kopšanai.

Lietošana kulinārijā

 

Lazdu riekstu eļļa ir ekskluzīva kulinārijas izejviela , ko lieto salātu mērču pagatavošanai , cepšanai , kā aromatizatoru un garšvielu.

 

Izplatītāja informācija

Riekstu eļļas – lazdu un valriekstu
Aklā degustācija

Riekstu eļļas ir tipiska Francijas virtuves sastāvdaļa. Nemanāmi tās parādās arī Latvijas veikalu plauktos, tiesa, plašākā skaitā ir tieši lazdu riekstu un valriekstu eļļas. Riekstu eļļas nav no lētākajiem produktiem, taču tās ir ļoti vērtīgas, tādēļ jo īpaši svarīgi izvēlēties tādu produktu, kurš neliks vilties. Riekstu eļļas ir tipiska Francijas virtuves sastāvdaļa. Nemanāmi tās parādās arī Latvijas veikalu plauktos, tiesa, plašākā skaitā ir tieši lazdu riekstu un valriekstu eļļas....

Vairāk

Seko mums:
Draugiem | Twitter | Facebook

Kur paēst DELFI

Ekoloģiska gaļa

liellopu gaļa hereford.lv

kaspars 27.08.2014. 08:06

Brančs

Illy, protams, ir branča klasika, ar to nevar nošaut greizi. Esmu dzirdējusi arī...

Ilze 18.08.2014. 17:06

Ekoloģiska gaļa

Sveiki!
Vēlos noskaidrot, kur jūs pērkat ekoloģisku un pārbaudīti labu gaļu no...

Ilze 13.08.2014. 12:58

Brančs

Vai Fazendā ir brančs? Neesmu par to dzirdējusi. Vai arī ir īpaša brokastu...

Samanta 16.07.2014. 11:45

Ziņas

Kaspars Reitups izcīna Baltijas labākā someljē titulu 20.10.14

Piektdien, 17.oktobrī, konkursā „Vana Tallinn Baltic Grand Prix”, kas notiek jau devīto reizi, sīvā cīņā par labāko Baltijas valstu someljē tika atzīts Latvijas pārstāvis – restorāna “Vincents” vīnzinis Kaspars Reitups. Otrajā vietā šajās divu dienu sacensībās ierindojās Igaunijas Someljē asociācijas pasniedzējs Kristjans Markī, bet trešo vietu izcīnīja „Liviko HoReCa” tirdzniecības pārstāvis Karels Veski no Igaunijas.

Šodien Rīgā tiks noskaidrots 2014. gada labāko Baltijas someljē 17.10.14

Šodien, 17. oktobrī, konkursā „Vana Tallinn Baltic Sommelier Grand Prix”, kas notiek jau devīto reizi, tiks noteikts Baltijas valstu labākais someljē. Rīgā, divu dienu sacensību ietvaros, par šo titulu cīnīsies labākie someljē no visām Baltijas valstīm. Dalībnieku zināšanas un prasmes vērtēs starptautiska žūrija, ko šogad vada Austrijas Someljē savienības prezidente un Starptautiskās Someljē asociācijas izglītības komisijas vadītāja Annemarija Foidla.

Rīgā notiks praktisks seminārs par Tiešās pirkšanas pulciņa dibināšanu 16.10.14

Jau šo sestdien, 18. oktobrī, no 11:00 – 15:00, biedrības Homo ecos telpās, Rīgā, Ernestīnes ielā 12, notiks pirmais seminārs Personīgi. Ēdiens., kura dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar neformālās Tiešās pirkšanas kustības darbību un piedalīties aktivitātēs, kas ilustrēs kā praktiski noris pasūtījumi Tiešās pirkšanas pulciņos.

Valmiermuižas alus darītava sāk brūvēt graudu iesala dzērienu no Latvijas graudiem 15.10.14

“Valmiermuižas alus” sācis brūvēt bezalkoholisku Latvijas graudu iesala dzērienu ar  nosaukumu “Zelta zirgs” sadarbībā ar kooperatīvai sabiedrībai “Latraps” piederošo iesalnīcu Staļģenē, kas Valmiermuižas alus darītavai piegādā saldos miežu iesala graudus.

Rīgā notiks praktiskais seminārs ar mērķi dibināt Tiešās pirkšanas pulciņus 13.10.14

18. oktobrī, no 11:00 – 15:00, biedrības Homo ecos telpās, Rīgā, Ernestīnes ielā 12, notiks bezmaksas seminārs Personīgi. Ēdiens., kura apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar neformālās Tiešās pirkšanas kustības darbību, kā arī uzzināt par to, kāda ir mūsdienu pārtikas ražošanas sistēmas ietekme uz vidi un mums.

Aizvērt

Manas ČetrasSezonas.lv

Apstiprināt

Kāpēc kļūt par reģistrētu lietotāju?

Kļūstot par reģistrētu lietotāju Tu vari:

  • veidot savu iecienītāko recepšu lapu
  • komentēt rakstus
  • saņemt jaunumus uz e-pastu
  • piedalīties konkursos