Receptes

Receptes bilde

Valriekstu pesto

Pesto noder jebkurā dzīves situācijā un gadalaikā, kad gribas ko aromātisku un svaigu. Šis pesto, pagatavots no valriekstiem un bazilika, ar nedaudz citrona...

Vairāk

Receptes bilde

Ilgais liellopa stilba sautējums ar pupiņām un kāpostiem

Sautējuma pagatavošana prasa diez gan ilgu laiku, tomēr ir vērts pacensties. Liellopa gaļa sajaucas ar visās bagātīgajām garšām, kļūst patīkami mīksta un...

Vairāk

Receptes bilde

Auzu cepumi

Šādi auzu cepumi ir lielisks papildinājums pie dažādiem sieriem kopā ar siera plati. Vai arī kā našķis, īpaši bērniem, kad tie dodas ārā spēlēties, vai...

Vairāk

Receptes bilde

Teļa gaļa ar rīsiem, turku zirņiem un žāvētiem augļiem

Rudens un ziema ir laiks, kad sautējumiem mājās tiek dota lielāka vieta. Tos gribas ar gaļu, ar rīsiem, ar dārzeņiem, ar zivi, ar visu, kas patīk. Un tādus var...

Vairāk

Receptes bilde

Ceptu ķirbju un ķiploku krēmzupa

Skaista, krēmīga un sildoša ķirbju zupa – kaut kas, no kā grūti atteikties. Tā ir sātīga, veselīga, garda. Mazajiem var pievienot maizes grauzdiņus, jo tie...

9Vairāk

Receptes bilde

Pekanriekstu kokteilis

Kokteilis, ko var baudīt gan brokastīs, gan pusdienās, gan desertā. Saldinātāja daudzums atkarīgs no tā, cik salds ir lazdu riekstu piens.

Vairāk

Receptes bilde

Olu nūdeles ar vistu, dārzeņiem un zaļo karija mērci

Kad kārojas kaut kas gards ar Taizemes noskaņu un eksotisku, tad šīs olu nūdeles ar piedevām noteikti nepievils. Īstā garša, īstā noskaņa un īstais...

Vairāk

Receptes bilde

Krēmīgā kokosa un kartupeļu zupa ar saldā čili–siera grauzdiņu

Šī zupa ir kaut kas starp krēmzupām un biezzupām. Patīkami krēmīga un ar rudens sezonas dārzeņu klātbūtni. Kraukšķīgā bagete pie zupas ir kā punktiņš...

Vairāk

Receptes bilde

Franču kartupelīši ar ķiplokiem un sieru

Šie košie franču kartupelīši ne tikai izskatās kārdinoši, bet arī garšo tik labi, ka nevar vien sagaidīt nākamo to baudīšanas reizi.

Vairāk

Pikantā siera mērce

Šī mērce ir ne tikai lielisks papildinājums franču kartupelīšiem, bet arī citām uzkodām, salātiem un grila ēdieniem.

Vairāk

Receptes bilde

Melnās tējas kēkss

Neuztraucies, nebūs tā, ka, nogaršojot kūku, liksies, ka ēd melno tēju, bet iedziļinoties sajutīsi tās nianses katrā kumosā. Sulīgs, maigs un ideāls kēkss...

Vairāk

Receptes bilde

Tītara salāti ar sieru un dzērveņu–balzamiko mērci

Kad aiz loga ainavā rotājas rudens košums, neviļus arī šķīvī gribas ieviest rudens krāsas. Šajos salātos mijas ne tikai rudens krāsas, bet arī rudens...

Vairāk

Receptes bilde

Gaisīgais divu sieru kišs

Kiši mēdz būt dažādi, piemēram, šis ir gaisīgs un maigs. Tas lieliski garšos silts, klāt pasniedzot lielu devu zaļo salātu.

Vairāk

Receptes bilde

Ķirbju risoto

Risoto ir lielisks ēdiens, jo to var pagatavot, no kā vien sirds vēlas un no tā, kas ir mājās. Rīsu graudi kopā ar cepto ķirbi gan garšos labi, gan sasildīs,...

Vairāk

Receptes bilde

Rudens ābolkūka

Rudens un āboli ir divas nesaraujami saistītas lietas. Tāpat – rudens un ābolkūkas. Vismaz man. Šī kūka noderēs kā lieliska dāvana kādam, kurš ciena...

1Vairāk

Receptes bilde

Amerikāņu pankūkas ar zemesriekstu sviestu

Pufīgās amerikāņu pankūkas ir garšīgas tāpat, bet kopā ar zemesriekstu sviestu un sulīgiem nektarīniem tās būs patiesi gards deserts vai brokastu ēdiens.

Vairāk

Receptes bilde

Kūpinātas garneles ar salātiem

Ja tev garšo tīģergarneles, tad šī kombinācija receptē ar svaigajiem salātiem būs kā radīta īpašai maltīte. Pamēģini, un tu noteikti nenožēlosi!

Vairāk

Receptes bilde

Nektarīni ar marshmallows un šokolādi

Lai arī pagatavošanā vienkāršs un ar nedaudz sastāvdaļām, tas apvieno sevī visu vajadzīgo, kas nepieciešams saldajam ēdienam. Tajā ir karamelizējušies...

Vairāk

Receptes bilde

Ogas ar siera krēmu un alus mērci

Garšas, kas katra par sevi jau ir baudāmas un īpašas, kopā sajaucoties rada ko patiesi interesantu. Ogu svaigums, svaigā siera maigums un kviešu alus kā punkts...

Vairāk

Receptes bilde

Cepti banāni ar šokolādi

Vienkārši un ātri pagatavojams deserts, ko var cept gan cepeškrāsnī, gan uz grila. Vari to pasniegt šādi vai ar saldējumu.

Vairāk

Receptes bilde

Jēra karē zaļumu–alus garoziņā ar pērļu kuskusu

Sulīga, krāsaina un ļoti garda maltīte. Šajā receptē galvenais ir ievērot proporcijas un ļauties procesam, jo, lai arī izskatās ļoti smalka, receptes...

Vairāk

Receptes bilde

„Maiami cepumu festivāls”

Kaut kas nebijis - ne tikai konfektes var būt uz kociņa, bet arī lieli, kraukšķīgi un krāsaini cepumi. Šo cepumu lielākais pluss - tie ļauj variēt ar...

Vairāk

Receptes bilde

Rikotas un kafijas deserts

Maigs, krēmīgs, aromātisks, gaisīgs un burtiski uz mēles kūstošs deserts, kas liks iemīlēties ne tikai kafijas baudītājiem, bet arī tās nedzērājiem. Tā...

Vairāk

Receptes bilde

Spageti ar tomātiem un kukurūzu

Spageti vai jebkuras citas formas pasta ir diezgan viegli pagatavojams ēdiens. Tikai kā lieliem, tā mazākiem pavāriem ir jāuzmanās, lai neapplaucētos ar karsto...

2Vairāk

Receptes bilde

Cepta sama fileja ar alū vārītu burkānu biezeni

Šis ir viens no tiem ēdieniem, kas jāpagatavo, ja patīk alus klātbūtne ēdienā. Pamēģini un tu noteikti nenožēlosi!

Vairāk

Receptes bilde

Redīsu un gurķu salāti ar fetas sieru un avokado

Ir reizes, kad nekārojas nekā vairāk par vienkāršiem, svaigiem, pavasarīgiem salātiem. Šie ir tieši tādi, lai vēlmi pēc pavasara apmierinātu.

Vairāk

Receptes bilde

Vistas fileja ar spinātu un rikotas pildījumu

Turpinot žurnālā “Četras Sezonas” iesākto lasītāju mīļāko recepšu rubriku, šoreiz kā labāko esam izvēlējušies Sanitas Rozenfeldes iesūtīto...

Vairāk

Receptes bilde

Rīsu nūdeļu salāti

Viegli pagatavojami, vasarīgi un pikanti sātīgi salāti. Ja vēlies, vari pievienot arī kādas salātlapas, piemēram, spinātus vai jēra salātus. Izbaudi!

Vairāk

Receptes bilde

Panīni ar turku zirņiem un provoloni

Veģetārais panīni ar halapenjo pikantumu un spinātu sulīgumu. Bet siers – izkusis un pilnīgs. Burvīgi!

Vairāk

Receptes bilde

Alus saldējuma deserts

Saldējums un alus jau katrs pats par sevi ir neatņemama vasaras sastāvdaļa, bet, ja tos apvieno vienā ēdienā, tad tas ir tieši tas, kas vajadzīgs. Neprasta...

Vairāk

Receptes bilde

Ceptu augļu un paniņu kokteilis

Šis ir kokteilis, ko karstā dienā var pasniegt saldējuma kokteiļa vietā. Bet tie, kam negribas aukstu, var to baudīt arī siltu un bez ledus.

Vairāk

Receptes bilde

Akmeņasaris ar alus mīklā ceptiem kartupeļiem un mārrutku krēmu

Gatavojot zivi, tu nevari nošaut greizi, jo tas ir ātri, vienkārši un ļoti garšīgi. Šim ēdienam īpašu garšu piešķir pievienotais alus, kas sajūtams gan...

Vairāk

Seko mums:
Draugiem | Twitter | Facebook

Kur paēst DELFI

Chai

Jaunums, kas vairs nav nekāds jaunums! Nesen vienā no Rīgas kafijas tirgotavām acis...

Roberts 20.10.2014. 22:34

Brančs

Par dažām klasiskām vietām pēdējā laikā mainas viedokli, jo vairs nav tās...

Roberts 20.10.2014. 22:24

Ekoloģiska gaļa

liellopu gaļa hereford.lv

kaspars 27.08.2014. 08:06

Brančs

Illy, protams, ir branča klasika, ar to nevar nošaut greizi. Esmu dzirdējusi arī...

Ilze 18.08.2014. 17:06

Ziņas

Kaspars Reitups izcīna Baltijas labākā someljē titulu 20.10.14

Piektdien, 17.oktobrī, konkursā „Vana Tallinn Baltic Grand Prix”, kas notiek jau devīto reizi, sīvā cīņā par labāko Baltijas valstu someljē tika atzīts Latvijas pārstāvis – restorāna “Vincents” vīnzinis Kaspars Reitups. Otrajā vietā šajās divu dienu sacensībās ierindojās Igaunijas Someljē asociācijas pasniedzējs Kristjans Markī, bet trešo vietu izcīnīja „Liviko HoReCa” tirdzniecības pārstāvis Karels Veski no Igaunijas.

Šodien Rīgā tiks noskaidrots 2014. gada labāko Baltijas someljē 17.10.14

Šodien, 17. oktobrī, konkursā „Vana Tallinn Baltic Sommelier Grand Prix”, kas notiek jau devīto reizi, tiks noteikts Baltijas valstu labākais someljē. Rīgā, divu dienu sacensību ietvaros, par šo titulu cīnīsies labākie someljē no visām Baltijas valstīm. Dalībnieku zināšanas un prasmes vērtēs starptautiska žūrija, ko šogad vada Austrijas Someljē savienības prezidente un Starptautiskās Someljē asociācijas izglītības komisijas vadītāja Annemarija Foidla.

Rīgā notiks praktisks seminārs par Tiešās pirkšanas pulciņa dibināšanu 16.10.14

Jau šo sestdien, 18. oktobrī, no 11:00 – 15:00, biedrības Homo ecos telpās, Rīgā, Ernestīnes ielā 12, notiks pirmais seminārs Personīgi. Ēdiens., kura dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar neformālās Tiešās pirkšanas kustības darbību un piedalīties aktivitātēs, kas ilustrēs kā praktiski noris pasūtījumi Tiešās pirkšanas pulciņos.

Valmiermuižas alus darītava sāk brūvēt graudu iesala dzērienu no Latvijas graudiem 15.10.14

“Valmiermuižas alus” sācis brūvēt bezalkoholisku Latvijas graudu iesala dzērienu ar  nosaukumu “Zelta zirgs” sadarbībā ar kooperatīvai sabiedrībai “Latraps” piederošo iesalnīcu Staļģenē, kas Valmiermuižas alus darītavai piegādā saldos miežu iesala graudus.

Rīgā notiks praktiskais seminārs ar mērķi dibināt Tiešās pirkšanas pulciņus 13.10.14

18. oktobrī, no 11:00 – 15:00, biedrības Homo ecos telpās, Rīgā, Ernestīnes ielā 12, notiks bezmaksas seminārs Personīgi. Ēdiens., kura apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar neformālās Tiešās pirkšanas kustības darbību, kā arī uzzināt par to, kāda ir mūsdienu pārtikas ražošanas sistēmas ietekme uz vidi un mums.

Aizvērt

Manas ČetrasSezonas.lv

Apstiprināt

Kāpēc kļūt par reģistrētu lietotāju?

Kļūstot par reģistrētu lietotāju Tu vari:

  • veidot savu iecienītāko recepšu lapu
  • komentēt rakstus
  • saņemt jaunumus uz e-pastu
  • piedalīties konkursos