Pasta ar bekonu un zirnīšiem

Pasta ar bekonu un zirnīšiem

Vienkārši, sātīgi un ļoti garšīgi - tieši tādām jābūt darba dienu vakariņām.

Sarežgītība
zema
Personas
4
Izmaksas
zemas
Sagatavošana
10min
Gatavošana
30min
Kopējais laiks
40min

Sastāvdaļas:

  • 200 g pastas
  • 50 g olīveļļas cepšanai
  • 200 g bekona, smalki sagriezts
  • 1 ķiploka daiviņa, nomizota, smalki sakapāta
  • 200 g konservētu zaļozirnīšu (var izmantotarī saldētus)
  • 200 g saldā krējuma
  • jūras sāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari pēc garšas

pasniegšanai:

  • 30 g parmezāna siera, sarīvēts

Pagatavošana:

  1. Gatavo pastu kā norādīts uz iepakojuma.
  2. Mērcei dziļā pannā vai katliņā sakarsē eļļu uz vidējas uguns un liec apcepties bekonu ar ķiplokiem. Kad bekons kļuvis zeltaini kraukšķīgs, pievieno zirnīšus, saldo krējumu, sāli un piparus pēc garšas un pasautē aptuveni 10 minūtes, līdz mērce kļūst tumīga. Sajauc ar novārīto pastu un pasniedz, pārberot ar sieru.

 

Recepte: Ieva Kušnere

FOTO: Armands Meirāns

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!

Citas recepetes sadaļā Pasta