Pasta ar sviestā ceptām garnelēm

Pasta ar sviestā ceptām garnelēm

Pannā sakarsē sviestu apcep ķiplokus un garneles, pievieno savu mīļāko pastu un vakariņas īpašiem darba dienu vakariem būs gatavas vien 20 minūtēs.

Sarežgītība
zema
Personas
4
Izmaksas
vidējas
Sagatavošana
5min
Gatavošana
15min
Kopējais laiks
20min

Sastāvdaļas:

  • 450 g pastas pēc izvēles
  • 1 tējk. jūras sāls
  • 10 ml olīveļļas
  • 60 g sviesta
  • 2 ķiploka daiviņas, nomizotas, sakapātas
  • 2 ēd.k. kūpinātas paprikas pulvera
  • 200–250 g attīrītu garneļu
  • 100 g parmezāna siera, sarīvēts uz smalkās rīves

Pagatavošana:

  1. Verdošā ūdenī, kam pievienota 1 tējk. sāls un olīveļļa, liec pastu un vāri, līdz tā ir gatava, pēc tam nokās.
  2. Pannā sakarsē sviestu un apcep ķiplokus. Pievieno paprikas pulveri, garneles un cep no abām pusēm 3 minūtes. Pasniedz pastu ar garnelēm, pārlejot ar sviesta mērci no pannas un pārkaisot ar sieru.

Recepte: Karlīna Latsone
FOTO: Kristina Sisejeva

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!

Citas recepetes sadaļā Pasta