Ātrais vistas plovs

Ātrais vistas plovs

Plovs, kuru pagatavot būs pa spēkam ikvienam! Turklāt tas garšo lieliski.

Sarežgītība
zema
Personas
4
Izmaksas
vidējas
Sagatavošana
20min
Gatavošana
30min
Kopējais laiks
50min

Sastāvdaļas:

  • 50 g olīveļļas cepšanai
  • 400 g vistas filejas, sagriezta kubiņos
  • 2 lauru lapas
  • 100 g nomizota sīpola, smalki sakapāts
  • 2 ķiploka daiviņas, nomizotas, smalki sakapātas
  • 100 g nomizota burkāna, sagriezts šķēlītēs
  • jūras sāls pēc garšas
svaigi malti melnie pipari pēc garšas
  • 1 tējk. kaltēta bazilika
  • 1 tējk. kaltēta oregano
  • 200 g ķiršu tomātiņu, pārgriezti uz pusēm
  • 100 g tomātu pastas
  • 400 g konservētu tomātu savā sulā, sakapāti
  • 200 g novārītu rīsu

Pagatavošana:

  1. Katliņā uz vidējas uguns sakarsē olīveļļu, pievieno vistas gaļu, lauru lapas, sīpolus, ķiplokus, burkānus un cep apmēram 10 minūtes. Pievieno sāli, piparus, baziliku, oregano, ķiršu tomātiņus, tomātu pastu un tomātus savā sulā, visu samaisi un karsē 10 minūtes, ik pa laikam apmaisot. Beigās iemaisi rīsus, pakarsē vēl 5 minūtes un pasniedz.

Recepte: Ieva Kušnere
FOTO: Armands Meirāns

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!

Citas recepetes sadaļā Baltā gaļa