Pildīta paprika

Pildīta paprika "Caprese" gaumē

Pildīta paprika "Caprese" gaumē garšos vēl labāk kā tradicionāli pildītā paprika, turklāt tā pagatavojama vienā acu mirklī!

Sarežgītība
zema
Personas
2
Izmaksas
vidējas
Sagatavošana
10min
Gatavošana
20min
Kopējais laiks
30min
  • 2 sarkanās paprikas, „cepurīte” nogriezta, sēklas iztīrītas

pildījumam:

  • 50 g olīveļļas cepšanai
  • 200 g maltas tītara gaļas
  • 150 g mocarellas, sagriezta kubiņos
  • 150 g tomātu, sagriezti kubiņos
  • 5 g bazilika, smalki sakapāts
  • jūras sāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari pēc garšas
  • 1 ķiploka daiviņa, nomizota, izspiesta caur ķiplokspiedi

Pagatavošana:

  1. Sakarsē krāsni 200 grādus karstu.
  2. Pannā uz vidējas uguns sakarsē olīveļļu, pievieno tītara gaļu un sautē 5 minūtes, ik pa laikam apmaisot. Noņem no uguns, pārliec bļodā, pievieno sieru, tomātus, baziliku, sāli, piparus, ķiplokus un samaisi. Pildi sagatavoto masu paprikās un cep krāsnī 15 minūtes. Pasniedz.

 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!

Citas recepetes sadaļā Baltā gaļa