Zaļo pupiņu, Briseles kāpostu un vistas gaļas sacepums

Zaļo pupiņu, Briseles kāpostu un vistas gaļas sacepums

Ja tev nepatīk Briseles kāposti pagatavo tos šādi – sātīgā un sildošā sacepumā, un tu noteikti tos iemīlēsi.

Sarežgītība
zema
Personas
4
Izmaksas
vidējas
Sagatavošana
10min
Gatavošana
30min
Kopējais laiks
40min

Sastāvdaļas:

  • 350 g Briseles kāpostu, pārgriezti uz pusēm
  • 600–800 g vistu spārniņu
  • 200 g zaļo pupiņu, gali nogriezti, pārgrieztas uz pusēm
  • 40 ml olīveļļas cepšanai
  • 80 g valriekstu, rupji sadrupināti
  • jūras sāls pēc garšas
  • 1/2 tējk. svaigi maltu melno piparu
  • 15 ml citrona sulas
  • 100 g zilā siera, sadrupināts

Pagatavošana:

  1. Sakarsē krāsni 220 grādus karstu.
  2. Cepamajā pannā liec Briseles kāpostus, vistu spārniņus, zaļās pupiņas, pārslaki ar olīveļļu un cep krāsnī 18 minūtes. Tad pievieno valriekstus, sāli, piparus, citrona sulu, zilo sieru un cep vēl 5–7 minūtes. Pasniedz.

Recepte: karlīna Latsone
FOTO: Kristina Sisejeva

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!

Citas recepetes sadaļā Baltā gaļa