Pārlocītā omlete ar dārzeņiem un vārītu vistas gaļu

Pārlocītā omlete ar dārzeņiem un vārītu vistas gaļu

Lai gan esam pieraduši omletes baudīt brokastīs vai brīvdienās, kāpēc gan omlete nevarētu būt arī darba dienu vakariņu maltīte? Pildīta ar vārītu vistas gaļu un dārzeņiem, tā neliks vilties.

Sarežgītība
zema
Personas
4
Izmaksas
zemas
Sagatavošana
15min
Gatavošana
15min
Kopējais laiks
30min

Sastāvdaļas:

omletēm:

  • 8 olas
  • jūras sāls pēc garšas
  • svaigi malti melnie pipari pēc garšas
  • 40 g sviesta

pildījumam:

  • 1 ēd.k. sojas mērces
  • 1 tējk. citrona sulas
  • 2 ēd.k. zemesriekstu eļļas (vai citas rafinētas eļļas)
  • 100 g redīsu, sagriezti plānās šķēlēs
  • 300 g fenheļa, sagriezts plānās šķēlēs
  • 200 g vārītas vistas gaļas, sagriezta gabalos
  • 40 g kinzas, sakapāta

Pagatavošana:

  1. Olas sakul ar sāli, pipariem. Pannā sakarsē 10 g sviesta, ielej 1/4 olu masas un cep omleti. Gatavu omleti pārliec uz šķīvja. Tāpat pagatavo vēl 3 omletes.
  2. Bļodiņā sajauc sojas mērci, citrona sulu un eļļu. Bļodā liec atlikušās pildījuma sastāvdaļas, pārlej ar mērci un samaisi. Uz katras omletes liec 1/4 salātu, pārloki uz pusēm un pasniedz.

Recepte: Olga Elste
FOTO: Kristina Sisejeva

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!

Citas recepetes sadaļā Baltā gaļa