Vairāk attēluKrāsnī cepti kastaņi

Krāsnī cepti kastaņi

  • Sarežģītība
  • Personas
  • Izmaksas
  • Sagatavošana
  • Gatavošana
  • Kopējais laiks

 

Sastāvdaļas:

Lai gan ir daudz un dažādu kastaņu pagatavošanas veidu, viens no vieglākajiem un ļoti garšīgiem ir – tos sacepot krāsnī un ēdot kopā ar sviestu, bez piedevām, piedzerot klāt glāzi krēmīga Chardonnay baltvīna.

Pagatavošana:

  1. Uzkarsē krāsni 210 grādus karstu.
  2. Sagatavo kastaņus, tajos iegriežot krustus. Ber pannā un liec krāsnī cepties 25 minūtes. Pārbaudi gatavību, vienu kastani izņemot ārā un nogaršojot. Tam jābūt mīkstam un saldam. Mizai viegli jālobās.
  3. Pasniedz, atstājot pannā, to noliekot galda vidū, lai katrs var ņemt, cik kastaņus vēlas. Nolobi kastani, uzsmērē nedaudz sviesta un notiesā.


Recepte: Signe Meirāne

Komentāri

Inga G

18.12.2012.

Lai kastaņi nepaliek sausi palej pannā ūdeni un pārkaisa ar rupjo sāli. Protams, lai atvieglotu baudīšans procesu kastaņi ir jāiegriež.

Anna

19.01.2011.

Bet citādi kastaņi gardi. Mazliet atgādina oglēs ceptus kartupeļus :)

Anna

19.01.2011.

Kasraņus iegriezt tiešām vajag. Aiz sava slinkuma neigriezu visus, jo daži jau tāpat bija ieplīsuši. Tad vienā brīdī ar lielu blīkšķi viens kastanis uzsprāka. Brūnas miziņu šķembas un pūkas tagad ir pa visu krāsni :)

Komentārus var pievienot tikai reģistrēti portāla lietotāji.

Citas receptes no sadaļas "Dārzeņi"

Cepts cukīni ar pikanto mērci un mocarellu

Šis ēdiens tapa kādā sestdienas vakarā, kad man ledusskapī bija apnikušas visas nepabeigtās burkas ar diviem saulē kaltētiem tomātiem, anšoviem un olīvām...

Vairāk

Sautēti kāposti ar kartupeļiem vācu gaumē

Šo recepti atradu kādā 1968. gada grāmatā ar nosaukumu „Enycclopedia of world Cookery ”. Nav brīnums, ka tā ir sadaļā pie vācu ēdieniem...

Vairāk

Receptes bilde

Dārzeņi no Marokas

Marokāņu virtuve ir izslavēta kā viena no labākajām pasaulē. To ietekmē vadošā reliģija – islāms. Līdz ar to ēdienkartē pilnīgi aizliegta ir cūkgaļa...

Vairāk

Receptes bilde

Briseles kāposti ar vītinātu gaļu

Sātīgs, aromātisks un garšīgs ēdiens, kurā Briseles kāposts atplaukst, salikts kopā ar vītinātu gaļu. Nepērc visdārgāko jamón vai prosciutto, bet gan...

Vairāk

Receptes bilde

Kartupeļu daiviņas ar timiānu

Nekas nevar būt vienkāršāks, aromātiskāks un vieglāks kā krāsnī cepti kartupeļi ar timiānu.

Vairāk

Receptes bilde

Krāsnī ceptas bietes ar bumbieriem un mocarellu

Vasarā, kad bietītes vēl ir maziņas, tās ir tik dievīgi saldas un maigas. Kopā ar krēmīgo mocarellas sieru tās būs labs vakariņu ēdiens. Gatavojot biežāk,...

Vairāk

Krāsnī ceptas ķirbju šķēles ar sēnēm, gaļu un sieru

Rudens ir ķirbju laiks, kas ievelkas līdz pat pavasarim. Ķirbju ir daudz un dažādi, bet šajā receptē vislabāk izmantot blīvus, saldenus ķirbjus, kā...

Vairāk

Saldie kartupeļi ar rozmarīnu un kļavu sīrupu

Iedomājies – salds un rozīgs kartupelis. Mazu bērnu un īpaši mazu meiteņu sapnis. Tas papildināts olīveļļu, rupjo jūras sāli un, ja vien iespējams, Alaea...

Vairāk

Seko mums:
Draugiem | Twitter | Facebook

Kur paēst DELFI

Sieru šķirnes

Gorgonzola dolce ir viens no maigākajiem. Tikai nevajag to sajaukt ar Gorgonzola...

Normunds 14.04.2014. 20:29

Sieru šķirnes

Piekrītu, zilie sieri mēdz būt tik dažādi, ka tomēr ir jāzina - kas labāk derēs...

Zane 31.03.2014. 13:55

Sieru šķirnes

Labdien! Lūdzu kāds iesakiet vismaigāko no zilā vai zaļā pelējuma sieriem....

Velga 28.03.2014. 08:46

Mājās cepta maize

Man šķiet, ka jebkuru maizi var cept cepeškrāsnī. Tikai iepriekš mīkla jāsagatavo...

amanda 17.03.2014. 14:48

Ziņas

Starptautiskais modes preču zīmols H&M paziņo par veikala atvēršanu modes un izklaides centrā „Rīga Plaza” Rīgā, Mūkusalas ielā 71 š. g. 26.04. plkst. 11.00. Pirmie 50 rindā stāvošie klienti saņems H&M dāvanu karti EUR 20 vērtībā (LVL 14,06). 15.04.14

„Līdz ar jaunā H&M veikala atvēršanu „Rīga Plaza”, lepojos, ka savus klientus Latvijā vienlaikus iepazīstinām arī ar H&M Home mājas preču līniju. Tagad mūsu klientiem ir vēl labākas iespējas izvēlēties sev ērtāko un tuvāko veikalu, lai iegādātos modi un kvalitāti par vislabāko cenu. Ļoti lepojamies arī ar izveidoto komandu, ko veido gan mūsu pieredzējušie, gan jaunie darbinieki,” teic H&M Baltijas valstu un Somijas vadītāja Marika Pīko.

Aizvērt

Manas ČetrasSezonas.lv

Apstiprināt

Kāpēc kļūt par reģistrētu lietotāju?

Kļūstot par reģistrētu lietotāju Tu vari:

  • veidot savu iecienītāko recepšu lapu
  • komentēt rakstus
  • saņemt jaunumus uz e-pastu
  • piedalīties konkursos