„Oreo” deserts

„Oreo” deserts

Viegli un ātri pagatavojams, maigs, salds, krēmīgs un garšīgs deserts.

Sarežgītība
zema
Personas
4
Izmaksas
vidējas
Sagatavošana
10min
Gatavošana
10min
Kopējais laiks
20min

Sastāvdaļas:

  • 170 g „Oreo” cepumu
  • 250 g maskarpones
  • 50 g gaiši brūnā cukura
  • 14 g vaniļas cukura
  • 230 g grieķu jogurta
  • 1/2 apelsīna miziņa, smalki sarīvēta

Pagatavošana:

  1. Sadrupini cepumus un pusi izkārto glāzītēs.
  2. Bļodā liec maskarponi, pieber cukuru un saputo, lai ir vijīgs krēms. Pievieno jogurtu un viegli ieputo – ne pārāk ilgi, bet lai masa ir krēmīga. Iemaisi rīvētu apelsīna miziņu, vaniļas cukuru un pildi glāzītēs.
  3. Pa virsu uzber atlikušos cepumus un liec ledusskapī uz pāris stundām, lai ievelkas. Pasniedz.

Recepte: Signe Meirāne
FOTO: Armands Meirāns

 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!

Citas recepetes sadaļā Deserti