Cepti banāni ar šokolādi

Cepti banāni ar šokolādi

Vienkārši un ātri pagatavojams deserts, ko var cept gan cepeškrāsnī, gan uz grila. Vari to pasniegt šādi vai ar saldējumu.

Sarežgītība
zema
Personas
4
Izmaksas
zemas
Sagatavošana
5min
Gatavošana
25min
Kopējais laiks
30min

Sastāvdaļas:

  • 4 banāni
  • 100 g melnās šokolādes, salauzta gabaliņos
  • 1/4 apelsīna miziņas, smalki sarīvētas
  • 100 g grauzdētu zemesriekstu, saberzti piestā

Vienkārši un ātri pagatavojams deserts, ko var cept gan cepeškrāsnī, gan uz grila. Vari to pasniegt šādi vai ar saldējumu.

Pagatavošana:

  1. Sakarsē krāsni 210 grādus karstu. Nogriez 4 folijas gabalus un liec uz tiem nomazgātus banānus. Iegriez katram banānam augšpusē pa vidu 1 cm dziļu iegriezumu, neaizgriežot līdz galiem. Vienmērīgi sadalot, pildi ar šokolādes gabaliņiem, uzber apelsīna miziņas, aiztaisi folijas ciet un liec krāsnī cepties, līdz šokolāde izkūst (apmēram 25 minūtes).
  2. Kad banāni ir gatavi, pārber ar saberztiem zemesriekstiem. Pasniedz.

Recepte: Signe Meirāne
FOTO: Armands Meirāns

rek_proj.jpg - 21.25 KB

maxima_uzbalta.jpg - 31.37 KB

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!

Citas recepetes sadaļā Deserti