Ābolu sulas un rīsu pudiņš

Ābolu sulas un rīsu pudiņš

Kad sulas ir par daudz, šis ir burvīgs veids, kā to izmantot kopā ar pudiņa rīsiem, āboliem un kanēli. Lielisks sezonas deserts.

Sarežgītība
zema
Personas
4
Izmaksas
vidējas
Sagatavošana
5min
Gatavošana
40min
Kopējais laiks
45min

Sastāvdaļas:

  • 200 g pudiņa rīsu
  • 500 ml ābolu sulas
  • 3 ēd.k. Demeraras cukura
  • 1 kanēļa standziņa
  • 80 g nomizota ābola, mazos kubiņos
  • 50 g valriekstu, sakapāti

Pagatavošana:

  1. Sakarsē krāsni 205 grādus karstu.
  2. Karstumizturīgā keramiskā traukā liec rīsus, pārlej ar sulu, pieber cukuru un samaisi. Pieliec kanēļa standziņu, ieber ābolus un liec krāsnī cepties 40 minūtes.
  3. Izņem ārā, uzber riekstus un pasniedz.

Recepte: Signe Meirāne
FOTO: Armands Meirāns

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!

Citas recepetes sadaļā Deserti