Debesmanna no smiltsērkšķu sulas

Debesmanna no smiltsērkšķu sulas

  • Sarežģītība
  • Personas
  • Izmaksas
  • Sagatavošana
  • Gatavošana
  • Kopējais laiks

Sastāvdaļas:

  • 250 ml smiltsērkšķu sulas
  • 250 ml ūdens
  • 3,5 ēdamkarotes mannas (ar kaudzi)
  • cukurs pēc garšas

Smiltsērkšķis ir dekoratīvs koks, ko rudenī bagātīgi rotā oranžas ogas. Skābuma ziņā tās neatpaliek no citronu sulas. Smiltsērkšķi ir ļoti vērtīgs organisma apgādātājs ar dabiskajiem vitamīniem, jo tā lapas un ogas satur gandrīz visus dabā esošos vitamīnus. Šo augļu regulāra ēšana būtiski palīdz papildināt organisma vitamīnu krājumus.

Pagatavošana:

  1. Bļodā uzvāri smiltsērkšķu sulu kopā ar ūdeni.
  2. Ber klāt mannu, visu laiku maisot, lai neveidotos kunkuļi, un vāri 2 minūtes.
  3. Noņem no uguns un liec kārtīgi atdzist.
  4. Iegūto masu puto ar mikseri un pa drusciņai ber klāt cukuru līdz brīdim, kad ir gana salds un garšīgs.
  5. Šādu daudzumu ir iespējams saputot arī ar parastu koka karoti vai putojamo slotiņu.

Recepte: Agnese Samoilova - Štāla

Komentāri

Komentārus var pievienot tikai reģistrēti portāla lietotāji.

Citas receptes no sadaļas "Deserti"

Receptes bilde

Šokolādes cannelloni ar maskarpones un pistāciju krēmu

Cannelloni parasti ikvienam asociējas ar pastu – gatavotu no miltiem un ūdens (dažreiz olām), kas sarullēta caurulītes formā un pildīta vai nu ar gaļu, vai...

Vairāk

Receptes bilde

Maizes pudiņš ar zemeņu ievārījumu

Ir reizes, kad, lai cik ļoti gribētos, nu nekādi nevar apēst visus paša vārītos vai omes iedotos ievārījumus, jo tie vienkārši mēdz apnikt. Tāpēc izmanto...

Vairāk

Receptes bilde

Mousse de Mel

Es šo musu pirmoreiz ēdu „Quinta Nova”, kur tas ir īpašs ar to, ka pagatavots, pievienojot eikalipta un rozmarīna medu, kas, protams, desertam piešķir ļoti...

Vairāk

Receptes bilde

Grilēti persiki ar vaniļas krēmu un cepumiem

Desertiem, īpaši vasarā, ne vienmēr jābūt smagiem un grūti pagatavojamiem. Drīzāk svaigiem, viegliem un tādiem, kuros ir kaut kas no sezonas...

Vairāk

Receptes bilde

Îles flottantes

Îles flottantes ir tās pašas peldošās salas – vaniļas pārņemtajā mērcē peld maigās olu baltumu putas. Lai ēdiens būtu patiešām garšīgs, izmanto...

Vairāk

Receptes bilde

Vārītā krēma un zemeņu deserts

Biezs vārīts krēms ar daudz vaniļas, svaiga un saldena zemeņu mērce, dzeltenā spēles ar sarkano un pa virsu melnā šokolāde ar pistācijām. Viegli, maigi,...

Vairāk

Ābolu kārtas ar jogurta krēmu un rupjmaizi

Kas gan ir rudens bez āboliem. Kas gan ir tipisks deserts bez rīvmaizes. Jā, un arī salda krējuma. Šoreiz gan ne tik saldi, un krēms nevis tīrs salds krējums,...

Vairāk

Receptes bilde

Auzu pārslu un brūkleņu ķīselis ar putukrējumu

Auzu pārslas nav domātas tikai putrai vai cepumiem, bet tās var izmantot arī dažādos citos veidos. Patiesībā šajā desertā, ja vien īpaši nepiesaka, auzu...

Vairāk

Seko mums:
Draugiem | Twitter | Facebook

Kur paēst DELFI

Sieru šķirnes

Gorgonzola dolce ir viens no maigākajiem. Tikai nevajag to sajaukt ar Gorgonzola...

Normunds 14.04.2014. 20:29

Sieru šķirnes

Piekrītu, zilie sieri mēdz būt tik dažādi, ka tomēr ir jāzina - kas labāk derēs...

Zane 31.03.2014. 13:55

Sieru šķirnes

Labdien! Lūdzu kāds iesakiet vismaigāko no zilā vai zaļā pelējuma sieriem....

Velga 28.03.2014. 08:46

Mājās cepta maize

Man šķiet, ka jebkuru maizi var cept cepeškrāsnī. Tikai iepriekš mīkla jāsagatavo...

amanda 17.03.2014. 14:48

Ziņas

Starptautiskais modes preču zīmols H&M paziņo par veikala atvēršanu modes un izklaides centrā „Rīga Plaza” Rīgā, Mūkusalas ielā 71 š. g. 26.04. plkst. 11.00. Pirmie 50 rindā stāvošie klienti saņems H&M dāvanu karti EUR 20 vērtībā (LVL 14,06). 15.04.14

„Līdz ar jaunā H&M veikala atvēršanu „Rīga Plaza”, lepojos, ka savus klientus Latvijā vienlaikus iepazīstinām arī ar H&M Home mājas preču līniju. Tagad mūsu klientiem ir vēl labākas iespējas izvēlēties sev ērtāko un tuvāko veikalu, lai iegādātos modi un kvalitāti par vislabāko cenu. Ļoti lepojamies arī ar izveidoto komandu, ko veido gan mūsu pieredzējušie, gan jaunie darbinieki,” teic H&M Baltijas valstu un Somijas vadītāja Marika Pīko.

Aizvērt

Manas ČetrasSezonas.lv

Apstiprināt

Kāpēc kļūt par reģistrētu lietotāju?

Kļūstot par reģistrētu lietotāju Tu vari:

  • veidot savu iecienītāko recepšu lapu
  • komentēt rakstus
  • saņemt jaunumus uz e-pastu
  • piedalīties konkursos