Kuskuss ar ceptiem saldajiem kartupeļiem

Kuskuss ar ceptiem saldajiem kartupeļiem

Ēdienu hameleons kuskuss sader teju ar jebko. Vienā šķīvī tas draudzējas pat ar tik specifiskajiem saldajiem kartupeļiem.

Sarežgītība
zema
Personas
4
Izmaksas
vidējas
Sagatavošana
5min
Gatavošana
25min
Kopējais laiks
30min

Sastāvdaļas:
50 g žāvētu dzērveņu
50 g pekanriekstu, rupji sakapāti
250 g nomizota saldā kartupeļa, sagriezts kubiņos
150 g nomizotu sarkano sīpolu, sagriezti kubiņos
1 tējk. kaltētas raudenes
olīveļļa cepšanai
300 g sarkanā kāposta, sakapāts
2 ēd.k. extra virgin olīveļļas
1 tējk. ābolu etiķa
300 g vārīta kuskusa

Pagatavošana:

  1. Sakarsē krāsni 220 grādus karstu. Žāvētās dzērvenes un riekstus atsevišķi izmērcē aukstā ūdenī 10 minūtes, pēc tam noskalo zem tekoša ūdens un nožāvē.
  2. Samaisi saldos kartupeļus ar sīpoliem, raudeni, olīveļļu. Liec cepamajā traukā un cep krāsnī apmēram 20 minūtes.
  3. Kāpostus samaisi ar dzērvenēm, extra virgin olīveļļu, etiķi. Kuskusu samaisi ar riekstiem.
  4. Saliec visu vienā bļodā un pasniedz.


3 personām

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!

Citas recepetes sadaļā Graudaugi