Ribiņas pikantajā marinādē

Ribiņas pikantajā marinādē

Ribiņas pašas par sevi ir tik pilnīgas, ka neprasa nekādas sarežģītas piedevas un papildinājumus. Ar kraukšķīgu garoziņu, aromātiskas un pikantas – tieši tādas, kādām tām jābūt.

Sarežgītība
zema
Personas
2
Izmaksas
vidējas
Sagatavošana
10min
Gatavošana
1,30h
Kopējais laiks
1,40h

Komentāri

Katarina

15.11.2017 09:44

Signe, pirmkārt, gribu atzīties Jums mīlestībā :) Esmu jūsu recepšu bezgalīga pielūdzēja. Atvēru pirmo reizi Jūsu grāmatu "Ēdiena un vīna harmonija" kādus četrus gadus atpakaļ un kopš tās dienas pilnībā varu paļauties Jūsu sezonas un visiem pārējiem piedāvājumiem. Liels Jums paldies par atbildīgu, kreatīvu un tik radošu darbu! Atgriežoties pie šīs pašas ribiņu receptes, man ir divi jautājumi: 1. Neatradu Rimi veikalā to Santa Maria BBQ mērci - vai nu es trāpīju dienā, kad prece beidzās vai jāmeklē uzreiz citā veikalā? 2. Mans mīļākais jautājums par vīnu - es iedomājos kaut ko diezgan pikanto un dziļu šim ēdienam, piemēram šo Merlot: http://www.vynoteka.lv/root/vynas/8017868001744, ko teiksiet? Vai būs īstais? Novērtēšu arī citu ekspertu padomus :) Paldies!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!

Citas recepetes sadaļā Grils