Grilēts arbūzs ar vītinātu gaļu un sieru

Grilēts arbūzs ar vītinātu gaļu un sieru

Grilētam arbūzam ir neparasta garša un skaists izskats. Pamēģini salātos ar sieru un vītinātu gaļu. Nekas vairāk vasaras vakariņām nav nepieciešams.

Sarežgītība
zema
Personas
4
Izmaksas
vidējas
Sagatavošana
5min
Gatavošana
10min
Kopējais laiks
15min

Sastāvdaļas:

  • 1/4 daļa arbūza, sagriezts 1–1,5 cm biezās šķēlēs
  • 100 g vītinātas gaļas, plānās šķēlēs
  • 200 g zilā siera, sadrupināts
  • sauja arugulas
  • sauja ciedru riekstu
  • piparmētru lapiņas rotāšanai
  • extra virgin olīveļļa
  • jūras sāls pēc garšas
  • svaigi malti melnie pipari

Grilētam arbūzam ir neparasta garša un skaists izskats. Pamēģini salātos ar sieru un vītinātu gaļu. Nekas vairāk vasaras vakariņām nav nepieciešams.

Pagatavošana:

  1. Sakarsē grila pannu un apgrilē sagrieztās arbūza šķēles no abām pusēm. Kad tās ir gatavas un uz arbūza parādās grila raksts, liec šķīvī. Pa virsu liec vītināto gaļu, sadrupinātu zilo sieru, ciedru riekstus un arugulas lapas. Apslaki ar olīveļļu, uzber piparus, sāli un rotā ar piparmētru lapiņām.

Receptes: Zane Kilbloka
FOTO: Armands Meirāns

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!

Citas recepetes sadaļā Grils