Kūkas

Citronkūka ar ogām

Receptes autore Anastasija Čekriževa stāsta, ka šī recepte ir īpaša vieglās pagatavošanas, kā arī izsmalcinātās un elegantās garšas dēļ.

3Vairāk

Receptes bilde

Ķiršu drumstalkūka

Kad ķiršu sezona vēl nav pienākusi, bet tos tik ļoti gribas, ir laiks izmantot saldētos ķiršus. Ietērpti sulīgā pilngraudu miltu pamatnē un kraukšķīgās...

3Vairāk

Receptes bilde

Aveņu krēmsiera kapkeiki

Maigs un gaisīgs kapkeiks ar daudz ave;nu glazūras. Nekas vairāk nav vajadzīgs.

Vairāk

Receptes bilde

„Oreo” siera kūka

„Oreo” ir vieni no populārākajiem cepumiem ASV. Saldi, tumši, krēmīgi un kārdinoši. Un vieni no tiem, kas perfekti iederas siera kūkā.

1Vairāk

Receptes bilde

Vaniļas halvas siera kūka

Maiga, bet jūtama halvas garša. Šī būs kūka tiem, kuriem attiecības ar halvu ir īpaši tuvas.

3Vairāk

Receptes bilde

Piparkūku kapkeiki

Piparkūku garša, kas ievīta kapkeiku veidolā. Īsts svētku gardums. Maigs, sulīgs, krēmīgs un vilinošs.

2Vairāk

Receptes bilde

Burkānu un šokolādes kūka

Jau kādu ilgāku laiku burkānkūka un ķirbju kūka ir vienas no manām mīļākajām kūkām. Parasti es tās gatavoju bez šokolādes un kakao, bet ir izņēmumi,...

13Vairāk

Receptes bilde

Ābolu drumstalu kūka (crumble)

Īsts komforta ēdiens vēsiem vakariem.

Vairāk

Receptes bilde

Baltā siera kūka

Kondensētais piens bez cukura ir produkts, kas labi iederas arī desertos, piemēram, tavā iecienītajā siera kūkā.

2Vairāk

Receptes bilde

„Pavlova" ar zemenēm

Ārpusē kraukšķīga, iekšpusē mīksta un sulīga, pārlieta ar viegli saldinātu saputotu saldu krējumu, un tam visam pāri svaigas zemenes – viegli saldenas, ar...

8Vairāk

Receptes bilde

Zemeņu un putukrējuma kūka

Starp maigām biskvīta kārtām slēpjas aromātiskas zemenes un gaisīgs putukrējums. Šis vieglais un ātrais vasaras deserts prasa tikai stundu laika un pacietību,...

1Vairāk

Receptes bilde

Baileys šokolādes siera kūka

“Baileys” krēma liķieris ir lielisks produkts. Ne tikai tapēc, ka garšo labi, bet arī dēļ pielietojuma. Var baudīt ar ledu, var izmantot pie kafijas,...

7Vairāk

Receptes bilde

Piecgraudu sāļā siera kūka ar garnelēm

„Finn Crisp” maizītes ir lieliskas ne tikai baudīšanai brokastīs, bet tās var arī izmantot sāļo kūku pamatnei un pievienot nedaudz pildījumā, lai piedotu...

1Vairāk

Receptes bilde

Apelsīnu kūka (bez glutēna)

No rudens līdz pat pavasarim apelsīns ir tas auglis, kurš ir ne vien vislabāk pieejams, bet arī tik ļoti kārdinošs. Tas izstaro sauli, saldumu, sulīgumu un...

5Vairāk

Receptes bilde

Maskarpones Ziemassvētku kūka

Piparkūku pamatne, nedaudz piparkūku garšvielu pie krēma, ja vēlies – marcipāns, un tas viss cepts tik ilgi, lai pēc tam atdzisis kustu uz mēles un roka...

3Vairāk

Receptes bilde

Krējuma jogurta kūka ar zaļumiem un pistācijām

Ir gadījumi, kad kūka – ne salda, bet gan sāļa – ir ļoti ērta. Tas gadās reizēs, kad nāk ciemiņi un gribas, lai uzkodas ir gatavas jau laikus, neveltot...

Vairāk

Vieglā melleņu kūka

Pavisam nejauši tapusi recepte vieglai kūkai, kad esi laukos vai arī mājās un gribas ko vienkāršu, bet gardu. Te der jebkāds ogu jogurts – melleņu, aveņu,...

3Vairāk

Receptes bilde

Sāļais pilngraudu kēkss ar šķiņķi un sieru

Franču tipa kēkss, garena maizīte, ko viņi cep gan saldu, gan sāļu, bet vienmēr, ja tā ir garenā formā, tad dēvē par „cake”. Šī ir sulīga, maiga, ar...

3Vairāk

Receptes bilde

Sulīgā pilngraudu biskvītkūka

Biskvītu var gatavot ne tikai no augstākā labuma kviešu, bet arī pilngraudu kviešu miltiem. Tas, protams, iegūst pavisam citu struktūru, kļūst rupjāks un...

1Vairāk

Receptes bilde

Lazdu riekstu un piena šokolādes kūka

Bezē kūkas un cepumi apvienojumā ar lazdu riekstiem ir divas lietas, kas bieži tiek pasniegtas desertā vai redzamas kūku veidā konditoreju skatlogos. Viegli...

2Vairāk

Receptes bilde

Bagātīgais un sulīgais rabarberu drumstalu pīrāgs

Kā gan rabarberu sezona bez rabarberu kūkas vai manā ģimenē – bez rabarberu drumstalu pīrāga. Pateicoties rabarberiem, tas ir tik sulīgs un, lai gan salds, bet...

10Vairāk

Receptes bilde

Biešu kūka ar baltās šokolādes krēmu

Mēs esam pieraduši bietes izmantot tikai sāļajos ēdienos, bet velti, jo kūkā bietes iegūst otru elpu. Tās atveras un skaisti parāda savu saldumu, bet nav...

7Vairāk

Neceptās baltās šokolādes un siera kūkas šķēles

Ļoti viegli un ātri pagatavojama, lieliska, maigi krēmīga siera kūka, kas vislabāk izskatās, kad to pasniedz tieši sagrieztu šķēlēs. Pirms pasniegšanas vari...

3Vairāk

Receptes bilde

Lazdu riekstu un melnās šokolādes bezē kūka

Daudzi no mums bērnībā bija iemīļojuši kūku „Cielaviņa”, un izaugot ne reizi vien gribējies ko līdzīgu uzcept mājās, zinot, no kā kūka ir uzcepta....

8Vairāk

Receptes bilde

Sāļās siera kūkas ar Vidusjūras garšvielām

Maigas, krēmīgas sāļās siera kūkas, kas vislabāk noderēs kā uzkoda maltītes sākumā. Vari gatavot lielas – 2 personām vai mazākas – vairākām...

Vairāk

Receptes bilde

Victoria sponge mafinu kūkas

Victoria sponge – biskvīts ir neatņemama sastāvdaļa ikvienā Anglijas pēcpusdienas tējas laikā. Tiem ir daudz variāciju, bet pamatsastāvdaļas vienas –...

Vairāk

Receptes bilde

Viktorijas laika biskvītkūka

Biskvītkūka (Victoria sponge) – kūka, bez kuras neiztiek neviena tējas pēcpusdiena Anglijā. Šī recepte aizgūta no Elizabetes Pomerojas 1979. gada grāmatas...

1Vairāk

Bītonas kundzes ievārījuma maizes (Mrs. Beeton’s victorian jam sandwiches)

Šo recepti atradu Mrs. Beeton’s grāmatā “Cookery book”, kas izdota 20. gs. pašā sākumā. Lai gan mūsdienās Victoria sponge biskvītkūku taisa citādi,...

Vairāk

Receptes bilde

Gâteau aux noix, Helene

Frančiem un viņu konditorejas izstrādājumiem ir viens fenomens – tie garšo ideāli neatkarīgi no tā, vai recepte ir tik viegla, ka pat ar aizvērtām acīm var...

20Vairāk

Receptes bilde

Franču glazēto augļu kēksiņi

Šī ir viena no kēksiņu receptēm, ko man atsūtījusi mana franču draudzene – pēc mana pieprasījuma, jo, kad vienreiz to kādā jubilejā pagaršoju, sapratu...

2Vairāk

Receptes bilde

Ziemassvētku žāvēto augļu krēms

Ziemīgs, jo no žāvētajiem augļiem, viegli pagatavojams un gards. Tie, kam patīk saldāks, var pievienot pūdercukuru, bet tiem, kam vidēji salds, pietiks ar...

Vairāk

Receptes bilde

Kristīnes omes un „Mūsmāju” medus torte

Izcilas medus kūkas meklējumos var izstaigāt vairākas konditorejas un apmeklēt desmitiem kāzu. Taču vislabāk ir pašai atrotīt piedurknes, paņemt recepti un...

9Vairāk

Seko mums:
Draugiem | Twitter | Facebook

Kur paēst DELFI

Brančs

Vai Fazendā ir brančs? Neesmu par to dzirdējusi. Vai arī ir īpaša brokastu...

Samanta 16.07.2014. 11:45

Brančs

Man ļoti patīk atmosfēra un ēdiens Fazendā. Omēm un opjiem noteikti arī patiks...

Kristīna 16.07.2014. 11:04

Brančs

Gribu ar ģimeni (bērni, vecvecāki) nosvinēt svētkus kādā foršā vietā ar...

Samanta 15.07.2014. 13:08

Ideāla karamele

Domāju tas ir atkarīgs no pannas kādu izmantojat ,temperatūras ,un ilguma .......

Jānis 10.05.2014. 01:46

Ziņas

12 lietas par elektroierīcēm, kas vecākiem jāņem vērā mājās bērnu drošībai 22.07.14

Lai mājas apstākļos pasargātu bērnu no nevēlamām situācijām, kas var rasties nepareizi lietojot elektroierīces vai neesot pietiekami piesardzīgiem ar tām ikdienā, mājas ierīču zīmola „Electrolux” eksperti atgādina būtiskākās lietas, kas jāņem vērā vecākiem bērnu drošībai.

Rītiņš un Sirmais Rīgas svētkos aicina uz lielāko restorānu Rīgā 22.07.14

Sestdien, 16.augustā, Rīgas svētku ietvaros Spīķeru centrālajā laukumā tiks atvērts “Rīgas svētku restorāns”, kurā vienlaicīgi darbosies 15 Rīgas labākie restorāni un kafejnīcas. Apmeklētājus ar savu meistarību pārsteigs tādi populāri Latvijas šefpavāri kā Mārtiņš Rītiņš, Mārtiņš Sirmais, Ingmārs Ladigs, Māris Astičs, Valters Zirdziņš un citi.

Jauni RASA krēmsieri ar citronu un olīvām 22.07.14

Piena produktu zīmolam RASA klajā nākuši krēmsieri ar divām jaunām garšām – ar citronu un ar olīvām. RASA krēmsieru pamatā ir īsts, dabīgs saldais krējums un piens, kas rada krēmsiera īpaši maigi krēmīgo garšu un vienmērīgo struktūru. Tagad RASA krēmsieru klāstu papildina šī gada populārākā desertu garša – citrons, kā arī tradicionāli iecienītās izteiksmīgās melnās un zaļās olīvas.

Vēsturiskajā „RĪGAS” dzirkstošo vīnu līnijā radīts jauns zīmols – „RĪGAS Prestige Cuvée 21.07.14

Sekojot alkoholisko dzērienu inovācijām un tendencēm pasaulē, vēsturiskajam dzirkstošā vīna zīmolam “RĪGAS’’, kas uzņēmumā “Latvijas balzams’’ tiek ražots jau kopš 1952. gada, tehnologi radījuši jaunu līnijas paplašinājumu – „RĪGAS Prestige Cuvée’’.

Šefpavārs Raimonds Zommers radījis savu alus šķirni 21.07.14

Populārā raidījuma Mūsdienu Latvijas garša uzvarētājs un restorāna Kaļķu vārti šefpavārs Raimonds Zommers kopā ar alus darītavas Aldaris galveno alus meistaru Valdi Čunku radījis jaunu gaišā alus šķirni – Zommer’s. Jaunais alus brūvēts Aldara vēsturiskajā alus darītavā un būs pieejams ierobežotā daudzumā – pārdošanā būs vien 10 000 pudeļu, kuras varēs iegādāties tikai Rimi veikalu tīklā un restorānā Kaļķu vārti. Tas ir pirmais kāda šefpavāra alus Latvijā.

Aizvērt

Manas ČetrasSezonas.lv

Apstiprināt

Kāpēc kļūt par reģistrētu lietotāju?

Kļūstot par reģistrētu lietotāju Tu vari:

  • veidot savu iecienītāko recepšu lapu
  • komentēt rakstus
  • saņemt jaunumus uz e-pastu
  • piedalīties konkursos