Bērzu sulas želeja

Bērzu sulas želeja

Bērzu sulas želeja ir laba, ļoti maza piedeva pie dažādiem ēdieniem. Ja ir tikko salda, tad lieliski der kopā ar zivi vai balto gaļu. Ja pieliksi vairāk cukura, tad kopā ar desertiem.

Sarežgītība
zema
Izmaksas
vidējas
Sagatavošana
10min
Gatavošana
5min
Kopējais laiks
15min

Sastāvdaļas:

  • 200 ml bērzu sulas
  • šķipsniņa cukura
  • šķipsniņa jūras sāls
  • 40 g želatīna plākšņu

Bērzu sulas želeja ir laba, ļoti maza piedeva pie dažādiem ēdieniem. Ja ir tikko salda, tad lieliski der kopā ar zivi vai balto gaļu. Ja pieliksi vairāk cukura, tad kopā ar desertiem.

Pagatavošana:

  1. Aukstā ūdenī liec želatīna plāksnes uz 5 minūtēm. Nospied želatīna plāksnēm ūdeni un izkausē trauciņā, kas ielikts karstā ūdens peldē.  
  2. Bērzu sulai pievieno cukuru, sāli un izkausētu želatīnu. Ielej šķidrumu plānā paplātē vai šķīvī un liec ledusskapī, lai sarecē. Stingru sagriez gabaliņos.

Recepte: Svetlana Riškova

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!

Citas recepetes sadaļā Piedevas