
Granātābolu salsa
Salsu vari pagatavot atkarībā no sezonas un pieejamajiem produktiem. Šī salsas recepte ir ļoti atsvaidzinoša, un tā būs garšīga gan kā piedeva pie gaļas ēdieniem, gan kā uzkoda ar kukurūzas čipsiem, bet tikpat labi vari pasniegt to uz brusketām.
- Sarežgītība
- zema
- Personas
- 4
- Izmaksas
- vidējas
- Sagatavošana
- 5min
- Gatavošana
- 5min
- Kopējais laiks
- 10min
Sastāvdaļas:
- 6 kivi
- 3 gatavi avokado
- 2 baltie sīpoli
- 1 granātābols
- 1 tējk. čili piparu (bez sēkliņām), smalki sakapāti
- 2–3 ēd.k. kinzas, smalki sakapāta
- 4 ēd.k. extra virgin olīveļļas
- 2 laimu sula
- jūras sāls pēc garšas
- svaigi malti melnie pipari pēc garšas
Ir ļoti daudz un dažādu salsas recepšu, kuras vari pagatavot atkarībā no sezonas un pieejamajiem produktiem. Šī salsas recepte ir ļoti atsvaidzinoša, un tā būs garšīga gan kā piedeva pie gaļas ēdieniem, gan kā uzkoda ar kukurūzas čipsiem, bet tikpat labi vari pasniegt to uz brusketām.
Pagatavošana:
- Kivi un avokado nomizo un sagriez mazos kubiņos. Sīpolus nomizo un smalki sakapā. Granātābolam izņem sēkliņas.
- Visas sastāvdaļas liec bļodā, pievieno sāli, piparus, čili, kinzu, laimu sulu, eļļu un visu rūpīgi samaisi.
- Pasniedz kā piedevu pie gaļas ēdieniem vai kā uzkodu ar kukurūzas čipsiem.
Recepte: Zane Kilbloka
FOTO: Armands Meirāns
Pievienot komentāru
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji! Autorizējies