Cūkas karbonāde ar spinātiem, sieru un bekonu

Cūkas karbonāde ar spinātiem, sieru un bekonu

Ja vakariņu galdā tiek celta karbonāde, tad zini, ka par izsalkumu vairs nebūs jāsūdzas. Īpaši, ja pagatavo to šādi – ar spinātiem, sieru un bekonu.

Sarežgītība
vidēja
Personas
4
Izmaksas
vidējas
Sagatavošana
10min
Gatavošana
25min
Kopējais laiks
35min

Sastāvdaļas:

  • 2 olas, sakultas
  • jūras sāls pēc garšas
  • svaigi malti melnie pipari pēc garšas
  • 1 tējk. Dižonas sinepju
  • 400 g cūkas karbonādes, sagriezta 4 šķēlēs, kas izklapētas ar gaļas āmurīti
  • 60 g baby spinātu
  • 60 g Krievijas siera, sagriezts šķēlēs
  • 60 g plānu bekona šķēlīšu
  • 50 g kviešu miltu
  • apm. 60 g panko rīvmaizes

pasniegšanai:

  • 400 g frī kartupeļu, pagatavoti pēc ražotāja norādījumiem

 

Pagatavošana:

  1. Sakarsē krāsni 220 grādus karstu.
  2. Olas sakul ar sāli, pipariem un sinepēm. Uz katras gaļas šķēles liec spinātus un sieru, ietin bekonā, apviļā miltos, iemērc olā un apviļā panko rīvmaizē, to piespiežot. Pannā, kuru pēc tam var likt krāsnī, sakarsē eļļu un apcep gaļu 1 minūti no katras puses, tad liec krāsnī un cep vēl 15–20 minūtes, līdz gaļa ir zeltaina un gatava. Pasniedz ar frī kartupeļiem.

Recepte: Evelīna Ķimene
FOTO: Kristina Sisejeva

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!

Citas recepetes sadaļā Sarkanā gaļa