Rīsi ar pikantu malto gaļu un ceptu olu

Rīsi ar pikantu malto gaļu un ceptu olu

Labas kvalitātes maltā gaļa ir lielisks pamats ātri pagatavojamai un sātīgai maltītei. Tādai kā šī!

Sarežgītība
zema
Personas
4
Izmaksas
zemas
Sagatavošana
20min
Gatavošana
10min
Kopējais laiks
30min

Sastāvdaļas:

  • 4 ēd.k. saulespuķu eļļas
  • 1–2 čili (atkarībā no asuma), sagriezti
  • 3 cm ingvera saknes, nomizota, smalki sagriezta
  • 4 ķiploka daiviņas, nomizotas, sakapātas
  • 400 g maltas cūkgaļas
  • 4 ēd.k. sojas mērces
  • 4 olas

pasniegšanai:

  • 400 g vārītu balto rīsu
  • 40 g lociņu, sakapāti
  • 1 ola, cepta

Pagatavošana:

  1. Vokpannā vai citā dziļā pannā sakarsē 3 ēd.k. eļļas un ātri apcep čili, ingveru un ķiplokus. Pēc 1 minūtes pievieno malto gaļu un maisot cep, līdz gaļa maina krāsu. Pārlej ar sojas mērci.
  2. Citā pannā sakarsē atlikušo eļļu un uzcep olas pa vienai, lai dzeltenums paliktu šķidrs.
  3. Pasniedz rīsus ar pikanto malto gaļu, lokiem un ceptu olu.

Recepte: Olga Elste

FOTO: Kristina Sisejeva

 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!

Citas recepetes sadaļā Sarkanā gaļa