Turku zirņu un maltās gaļas sautējums

Turku zirņu un maltās gaļas sautējums

Maltā gaļa un turku zirņi ir divas lietas, ar kurām nekad nenošausi greizi. Un vēl abas kopā! Šis sātīgais turku zirņu un maltās gaļas sautējums būs gatavs vien 20 minūtēs!

Sarežgītība
zema
Personas
4
Izmaksas
zemas
Sagatavošana
15min
Gatavošana
15min
Kopējais laiks
30min

Sastāvdaļas:

  • olīveļļa cepšanai
  • 2 sīpoli, nomizoti, sakapāti
  • 3 ķiploka daiviņas, nomizotas, sakapātas
  • 350 g maltas liellopa gaļas
  • 800 g konservētu turku zirņu, noskaloti, notecināti
  • 2 tomāti (apm. 200 g), sagriezti mazos kubiņos
  • 15 g pētersīļu, sakapāti
  • jūras sāls pēc garšas
  • svaigi malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana:

  1. Dziļā pannā sakarsē eļļu un apcep sīpolus ar ķiplokiem apmēram 3 minūtes, līdz sīpoli ir caurspīdīgi. Pievieno malto gaļu un maisot cep 5 minūtes, līdz gaļa ir irdena un apcepusies. Pievieno pārējās sastāvdaļas un maisot cep vēl 5 minūtes. Pasniedz.

Recepte: Evelīna Ķimene
FOTO: Kristina Sisejeva

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!

Citas recepetes sadaļā Sautējumi