Panīni ar turku zirņiem un provoloni

Panīni ar turku zirņiem un provoloni

Veģetārais panīni ar halapenjo pikantumu un spinātu sulīgumu. Bet siers – izkusis un pilnīgs. Burvīgi!

Sarežgītība
zema
Personas
2
Izmaksas
vidējas
Sagatavošana
5min
Gatavošana
10min
Kopējais laiks
15min

Sastāvdaļas:

  • 4 šķēles graudu tostermaizes
  • 80 g konservētu turku zirņu, bez šķidruma
  • 1/2 citrona miziņas, smalki sarīvētas
  • 20 g halapenjo piparu, sakapāti
  • 100 g provolones grilsiera, sagriezts šķēlēs
  • 8 oregano lapiņas, sakapātas
  • 2 mazas saujas mazo spinātu lapiņu
  • svaigi malti melnie pipari pēc garšas

Veģetārais panīni ar halapenjo pikantumu un spinātu sulīgumu. Bet siers – izkusis un pilnīgs. Burvīgi!

Pagatavošana

  1. Sakarsē grila pannu, panīni pannu vai krāsni (220 grādus karstu).
  2. Bļodā sajauc turku zirņus ar citrona miziņām un halapenjo pipariem, maisot ar rokām un zirņus it kā saspiežot. Uz divām maizes šķēlēm, vienmērīgi sadalot, uzliec turku zirņus ar halapenjo, tad uzliec sieru, oregano lapiņas un spinātus. Uzliec otru maizes šķēli un liec cepties. Kad gatavs, pasniedz.

Recepte: Signe Meirāne
FOTO: Armands Meirāns

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!

Citas recepetes sadaļā Uzkodas