Tako groziņi ar vistas gaļas krēmu un ananāsu salsu

Tako groziņi ar vistas gaļas krēmu un ananāsu salsu

Vienalga, vai gaidāmi ciemiņi vai vienkārši gribas kādas nelielas uzkodas vakariņu galdā, šī varētu būt lieliska ideja. Kraukšķīgie tako kopā ar krēmīgo gaļas masu un ananāsu salsu apvieno sevī dažādas tekstūras un garšas, ko izbaudīsi katrā kumosā.

Sarežgītība
vidēja
Personas
4
Izmaksas
vidējas
Sagatavošana
10min
Gatavošana
15min
Kopējais laiks
25min

Sastāvdaļas:

krēmam:

  • 200 g maltas vistas gaļas
  • 2 tējk. „Santa Maria” fahitas garšvielu maisījuma
  • jūras sāls pēc garšas
  • 4 ēd.k. olīveļļas cepšanai
  • 160 g klasiskā Philadelphia krēmsiera

pasniegšanai:

  • 8 „Santa Maria” tako groziņi
  • 40 g „Santa Maria” ananāsu salsas
  • 20 g salātu maisījuma
  • 20 g dīgstu

Vienalga, vai gaidāmi ciemiņi vai vienkārši gribas kādas nelielas uzkodas vakariņu galdā, šī varētu būt lieliska ideja. Kraukšķīgie tako kopā ar krēmīgo gaļas masu un ananāsu salsu apvieno sevī dažādas tekstūras un garšas, ko izbaudīsi katrā kumosā.

Pagatavošana:

  1. Gatavo krēmu. Pievieno maltajai gaļai fahitas garšvielas un sāli. Pannā sakarsē olīveļļu un apcep vistas gaļu, līdz tā ir gatava, pēc tam atdzesē. Blenderī liec izcepto gaļu un krēmsieru un sablenderē līdz viendabīgai masai.
  2. Tako groziņos liec salātlapas, tad krēmu, pa virsu liec ananāsu salsu un dekorē ar dīgstiem. Pasniedz.

rek_proj.jpg - 21.25 KB
santamaria.jpg - 14.02 KB

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!

Citas recepetes sadaļā Uzkodas