Pildīti peperončīni

Pildīti peperončīni

Pirmajā reizē taisi divreiz vairāk, nekā plāno apēst, jo tā vien gribas vēl.

Sarežgītība
zema
Personas
6
Izmaksas
vidējas
Sagatavošana
5min
Gatavošana
5min
Kopējais laiks
10min

Sastāvdaļas:

  • 200 g fitaki siera
  • 15 g kaperu
  • 20 g saulē kaltētu tomātu
  • 1 tējk. Dižonas sinepju
  • 2 ķiploku daiviņas, nomizotas
  • šķipsniņa cukura
  • 40 peperončīni

Mazs un pikants, pildīts ar siera krēmu, šis mazais pipariņš būs ideāla uzkoda svētkos - gan dzimšanas dienās, gan Ziemassvētkos un Jaunajā gadā! Pamēģini (pirmajā reizē taisi divreiz vairāk, nekā plāno apēst, jo tā vien gribas vēl).

Pagatavošana:

  1. Blenderī liec visas pildījuma sastāvdaļas un sablenderē, lai ir krēmīga masa. Pildi pipariņos un pasniedz.

Recepte: Signe Meirāne
FOTO: Armands Meirāns

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!

Citas recepetes sadaļā Uzkodas