Vasaras krāsas un garšas “Četru Sezonu” jūlija numurā

Jūlija žurnālā lasi:

  • Receptes ar sezonas aktuālajiem produktiem;
  • Kārdinošas un vasarīgas receptes ar ķiršiem;
  • Ideālas visdažādākajos ēdienos – auzu pārslas;
  • Svaigi spiestas sulas taviem kokteiļiem;
  • Intervija ar vīndari Sedriku Plā;
  • Sešu produktu receptes – ātri un vienkārši;
  • Visu laiku aktuālā un vienmēr garšīgā pasta – receptes visām gaumēm;
  • Vieglas un veselīgas receptes ikdienai un receptes bez olām;
  • Siera rubrikā šoreiz burrata;
  • Receptes tavām darba dienām.

Liekas, vēl tikko nevarējām vien sagaidīt vasaru, un te jau izrādās – klāt ir jūlijs. Jā, laiks skrien, tieši tāpēc nekavējies ne mirkli un baudi katru dienu, sākot no brokastīm līdz vakariņām, un visu, kas pa vidu, arī.

Sezonas produktu priekšgalā šoreiz redīsi, zaļie zirnīši, aprikozes un nēģi. Vērts pamēģināt receptes ar katru no tiem. Un, protams, kā gan mūsu jūlijs būtu iedomājams bez ķiršiem. Tie jāēd pilnām saujām svaigā veidā, bet žurnālā atradīsi lieliskas idejas receptēm, kur un kā tos vēl pagatavot – gan salātos, gan burgeru mērcē, gan saldā ķiršu maizē. Un, lai arī šķiet, ka vasarā akcentējam tikai salātus, augļus un dārzeņus, ir kāds mūsu pašu produkts, kas piestāv pie visa iepriekšminētā, un tās ir auzu pārslas. No tām var gatavot virtuļus, brokastu pankūkas, pamatu siera un tomātu galetei vai aveņu musa tartei – tiešām universāls produkts. Vasaras karstumā neiztikt bez veldzējošiem kokteiļiem un līdz ar to arī pašu spiestām svaigām sulām, kas ir būtiska laba kokteiļa sastāvdaļa un nav salīdzināma ar jau gatavajām sulām. Par dzērieniem un vīna pasauli varēsi uzzināt daudz interesanta arī sarunā ar vīndari Sedriku Plā. Vēl žurnālā atradīsi praktisku un vērtīgu informāciju par saimniecībām, kuras laipni uzņem pie sevis ogotājus, kas sev vajadzīgo salasa paši savām rokām. Un, kad meklēsi idejas vai iedvesmu gardām vakariņām ģimenes vai draugu lokā, tev noteikti noderēs dažādās un vienmēr aktuālās pastas receptes – ar tunci un zaļumiem, ar gailenēm, spinātu ravioli vai kāda cita, bet visas vienlīdz kārdinošas un gardas. Baudi vasaru, baudi krāsas, baudi dārza veltes, baudi kopā būšanas un gatavošanas prieku!

Jūlija žurnālā lasi:

  • Receptes ar sezonas aktuālajiem produktiem;
  • Kārdinošas un vasarīgas receptes ar ķiršiem;
  • Ideālas visdažādākajos ēdienos – auzu pārslas;
  • Svaigi spiestas sulas taviem kokteiļiem;
  • Intervija ar vīndari Sedriku Plā;
  • Sešu produktu receptes – ātri un vienkārši;
  • Visu laiku aktuālā un vienmēr garšīgā pasta – receptes visām gaumēm;
  • Vieglas un veselīgas receptes ikdienai un receptes bez olām;
  • Siera rubrikā šoreiz burrata;
  • Receptes tavām darba dienām.

Par to visu un vēl vairāk – piecdesmit sestajā žurnāla “Četras Sezonas” numurā.

Moderns un mūsdienīgs, tomēr saglabājot saikni ar mūsu iecienītajām un tik svarīgajām garšām, žurnāls „Četras Sezonas” runā par ēdienu – pārbaudītas un gardas receptes, jaunumi veikalu plauktos, intervijas, idejas svētkiem, ceļojumi un padomi.

Ar lielām un sulīgām bildēm, padomiem, apskatiem un skaistām svētku idejām bagāts būs arī katrs nākamais žurnāls. Tas iznāk katru mēnesi, saviem lasītājiem piedāvājot ikdienu virtuvē, iepirkšanos veikalā, restorāna apmeklējumu un ceļojumu pārvērst par piedzīvojumu, kas liks uz ēdienu paskatīties daudz garšīgāk. Ikmēneša rubrikas iekļaus maltītes idejas darba dienām, sezonālu produktu apskatus un receptes ar tiem, mūsu atradumus veikalu plauktos un receptes, ko ar šiem visiem produktiem darīt. Žurnāla galvenā ideja ir likt tev virtuvē justies labāk, atbildēt uz taviem jautājumiem, šaubām, vēlmēm un idejām.

Pieejams:

„Narvesen”;
„Rimi”;
„SKY”;
„Stockmann”;
„Maxima”;
„Prisma”;
„Elvi”;
„Top!”;
kā arī nopērkams 12 „Mego” veikalos un lielākajā daļā „Statoil” DUS.

Cena: 3,49 EUR

Atgādinām, ka izdevīgāk ir abonēt un saņemt garšīgākās idejas savā pastkastē!
Abonē www.abonesana.lv (3, 6, 12, 24 mēnešiem), www.abone.lv (1, 3, 6, 9 vai 12 mēnešiem) un www.pasts.lv (1‒12 mēnešiem)!
Gada abonements: 34,89 EUR (pērkot 43,88 EUR).