Ar „Četru Sezonu” decembra numuru mājās ienāk svētki!

Ar „Četru Sezonu” decembra numuru mājās ienāk svētki!

Šķiet, ka katru gadu decembris, pavisam nemanot, pielavās arvien ātrāk un ātrāk. Tas ir gada sirsnīgākais, baltākais un visādi citādi skaistākais laiks. Ziemassvētku un kopā būšanas laiks. Un, protams, gada nogale nav iedomājama bez bagātīgi klātiem galdiem, tāpēc esam sagatavojuši tev visgaršīgākās receptes Ziemassvētku maltītei, gardākās un skaistākās dāvanas un daudz citu pārsteigumu.

Decembra žurnālā lasi:

  • Receptes ar sezonas aktuālajiem produktiem;
  • Gardāko un skaistāko dāvanu idejas;
  • Klājam Ziemassvētku galdu;
  • Sezonas zvaigznes – dzērvenes;
  • Ceļojums uz vecāko vīna namu Bordo;
  • Sešu produktu receptes – ātri un vienkārši;
  • Piena produkti un olas – arī kokteiļos;
  • Vieglas un veselīgas receptes ikdienai;
  • Siera rubrikā receptes ar aitas piena sieru;
  • Donatu trakums – 8 dažādu donatu receptes.

Mēs zinām pavisam droši, ka decembris ir garšīgākais no visiem gada mēnešiem. Sezonas aktuālie produkti pīles kāja, vaniļas pāksts, brūnais cukurs, mandarīni un kaltētas dzērvenes liek mutē saskriet siekalām, vien iedomājoties par to aromātu un neskaitāmajām recepšu variācijām, ko no tiem var pagatavot. Ziemassvētku vakariņu galdam gatavosim gan tradicionālas, gan ne tik ierastas receptes, kā arī parādīsim, kā kvalitatīvi izmantot cepeša pārpalikumus. Protams, decembrī visur, kur vien var, pievienojam sezonas ogu karalienes – dzērvenes. Ar savu sulīgumu, gaļīgumu un nelielo skābenumu žāvētas dzērvenes padara ikvienu maltīti vēl īpašāku. Klasisko piparkūku vietā šajos svētkos galdā ceļam donatus – ne tikai lieliski garšos, bet arī fantastiski izskatīsies uz svētku galda. Decembrī, protams, vēl vairāk kā parasti domājam par apkārtējiem, tāpēc esam sagatavojuši pārsteigumus ne tikai jums, bet arī izvēlējušies dāvanas jūsu tuvākajiem. Lai skaisti un priecīgi!

Par to visu un vēl vairāk – sešdesmit pirmajā žurnāla „Četras Sezonas” numurā.

Moderns un mūsdienīgs, tomēr saglabājot saikni ar mūsu iecienītajām un tik svarīgajām garšām, žurnāls „Četras Sezonas” runā par ēdienu – pārbaudītas un gardas receptes, jaunumi veikalu plauktos, intervijas, idejas svētkiem, ceļojumi un padomi.

Ar lielām un sulīgām bildēm, padomiem, apskatiem un skaistām svētku idejām bagāts būs arī katrs nākamais žurnāls. Tas iznāk katru mēnesi, saviem lasītājiem piedāvājot ikdienu virtuvē, iepirkšanos veikalā, restorāna apmeklējumu un ceļojumu pārvērst par piedzīvojumu, kas liks uz ēdienu paskatīties daudz garšīgāk. Ikmēneša rubrikas iekļaus maltītes idejas darba dienām, sezonālu produktu apskatus un receptes ar tiem, mūsu atradumus veikalu plauktos un receptes, ko ar šiem visiem produktiem darīt. Žurnāla galvenā ideja ir likt tev virtuvē justies labāk, atbildēt uz taviem jautājumiem, šaubām, vēlmēm un idejām.

Pieejams:
„Narvesen”; „Rimi”; „SKY”; „Stockmann”; „Maxima”; „Prisma”; „Elvi”; „Top!”; kā arī nopērkams 12 „Mego” veikalos un lielākajā daļā „Statoil” DUS.
Cena: 3,49 EUR

Atgādinām, ka izdevīgāk ir abonēt un saņemt garšīgākās idejas savā pastkastē!
Gada abonements: 34,89 EUR (pērkot 41,88 EUR).
(1‒12 mēnešiem)  www.pasts.lv, vai spied zemāk.



abone