Svinīgs, svaigs, gaišs, garšīgs un interesants – „Četru Sezonu” aprīļa numurs


Svinīgs, svaigs, gaišs, garšīgs un interesants – „Četru Sezonu” aprīļa numurs


Kādas ir tavas aprīļa sajūtas? Mums šķiet, ka aprīlis, sākoties ar Lieldienām, ir pelnījis, ka turpinām to baudīt un svinēt visu mēnesi. Kopā ar draugiem, ģimeni, kolēģiem, kaimiņiem un paši ar sevi. Svinīgas brokastis vai romantiskas vakariņas, pirmie pikniki vai pusdienas – ikviena maltīte ir pelnījusi būt īpaša!



Svinīgs, svaigs, gaišs, garšīgs un interesants – tāds ir „Četru Sezonu” aprīļa numurs. Svētku noskaņu, protams, ienes Lieldienas. Iedvesmojies un pagatavo savam svētku galdam gan klasiskākas, gan ne tik ierastas receptes. Tevi noteikti iedvesmos arī Evija Ķirsone-Slavinska un viņas stāsti par dizainu, restorāniem un savu darba ikdienu, kā arī keramiķe Laine Beriņa, kas ar saviem pasteļtoņu porcelāna traukiem, šķiet, spēj apburt ikvienu. Aprīlī, protams, neiztikt bez receptēm ar olām, un, tici mums, tie nav tikai ierastie brokastu ēdieni. Bet tas vēl nav viss! Tikai ieklausies – cidoniju, kafijas, zemesriekstu un vēl citas fantastiskas trifeles, viena par otru gardākas. Tev noteikti jāizmēģina un jānogaršo, jo tās ir katra kumosa vērtas! Un, turpinot saldo tēmu, tev ir iespēja apgūt arī keikpopu pagatavošanu, un tas būs vēl viens gardums, ar ko varēsi pārsteigt pats sevi un draugus. Žurnālā atradīsi arī kārdinošas receptes ar pavasara glābēju ķiploku, kā arī vēl daudz citu iedvesmu garšīgai, veselīgai, vienkāršai gatavošanai virtuvē. Atliek tikai baudīt – gan pavasari, gan darbošanos virtuvē!



Aprīļa žurnālā lasi:

  • Jauni, interesanti un garšīgi atradumi tieši tev;
  • Interjera dizainere Evija Ķirsone-Slavinska par savas profesijas maģiju;
  • Lieldienu svētku maltīte;
  • Vienmēr aktuālais ķiploks;
  • Tik dažādas un tik gardas receptes ar olām;
  • Saldi kārdinošais kumoss – trifeles;
  • Tuvu īstajai garšai visa gada garumā – saldējot žāvēti augļi;
  • Soli pa solim – keikpopi;
  • Ciemos pasteļtoņu valstībā pie „Laine Berina Ceramics”;
  • Siera rubrikā – Asiago siers;
  • Receptes bez olām;
  • Vieglas un veselīgas receptes ikdienai.

Par to visu un vēl vairāk – sešdesmit piektajā žurnāla „Četras Sezonas” numurā.

Moderns un mūsdienīgs, tomēr saglabājot saikni ar mūsu iecienītajām un tik svarīgajām garšām, žurnāls „Četras Sezonas” runā par ēdienu – pārbaudītas un gardas receptes, jaunumi veikalu plauktos, intervijas, idejas svētkiem, ceļojumi un padomi.


Ar lielām un sulīgām bildēm, padomiem, apskatiem un skaistām svētku idejām bagāts būs arī katrs nākamais žurnāls. Tas iznāk katru mēnesi, saviem lasītājiem piedāvājot ikdienu virtuvē, iepirkšanos veikalā, restorāna apmeklējumu un ceļojumu pārvērst par piedzīvojumu, kas liks uz ēdienu paskatīties daudz garšīgāk. Ikmēneša rubrikas iekļaus maltītes idejas darba dienām, sezonālu produktu apskatus un receptes ar tiem, mūsu atradumus veikalu plauktos un receptes, ko ar šiem visiem produktiem darīt. Žurnāla galvenā ideja ir likt tev virtuvē justies labāk, atbildēt uz taviem jautājumiem, šaubām, vēlmēm un idejām.


Pieejams:
„Narvesen”; „Rimi”; „SKY”; „Stockmann”; „Maxima”; „Elvi”; „Top!”; kā arī nopērkams 12 „Mego” veikalos un lielākajā daļā „Circle K” DUS.

Cena: 3,49 EUR

Atgādinām, ka izdevīgāk ir abonēt un saņemt garšīgākās idejas savā pastkastē!
Gada abonements: 34,89 EUR (pērkot 41,88 EUR).
(1‒12 mēnešiem)  www.pasts.lv, vai spied zemāk.



abone