Rudens ražas laiks “Četru Sezonu” oktobra numurā

Rudens ražas laiks “Četru Sezonu” oktobra numurā

Jā, tas atnāca gan ar lietu, gan ar pelēkām dienām, bet vai pamanīji arī visu skaisto, kas ir rudenī? Ir dzestrie rīti, ir saules stari, kurus sākam tik ļoti novērtēt, ir ražas laiks, ir tējas krūzes, ir silti pīrāgi no krāsns un ir vēl tik daudz kā laba, ko sev līdzi nes oktobris.



Oktobra žurnālā lasi:

  • Receptes ar sezonas aktuālajiem produktiem;
  • Latvijas gardāko maižu izlase;
  • Ābolu talkas receptes;
  • Aknas – no pastētes līdz pīrāgiem;
  • No etiķa līdz shrub;
  • Ceļo no Liepājas līdz Toskānai;
  • Sešu produktu receptes – ātri un vienkārši;
  • Pamatu pamats – kotletes 9 variācijās;
  • Vieglas un veselīgas receptes ikdienai un receptes bez olām;
  • Siera rubrikā receptes ar svaigo kazas piena sieru;
  • Receptes tavām darba dienām.

Jā, tas atnāca gan ar lietu, gan ar pelēkām dienām, bet vai pamanīji arī visu skaisto, kas ir rudenī? Ir dzestrie rīti, ir saules stari, kurus sākam tik ļoti novērtēt, ir ražas laiks, ir tējas krūzes, ir silti pīrāgi no krāsns un ir vēl tik daudz kā laba, ko sev līdzi nes oktobris.



Tu noteikti esi izgaršojis visus rudens ābolus savā dārzā, un nu ir laiks domāt, ko vēl no tiem pagatavot. Te nu būs idejas – ābolu salāti, ābolu maize, bet varbūt ābolu makarūni? Ja gribi iepriecināt sevi ar kādu sātīgāku maltīti un domā par to, kādus gaļas veidus vēl ieviest savā ikdienā, tad neaizmirsti tik vienkārši pagatavojamās aknas. Tās ir lieliski izmantojamas ne tikai pastētes pagatavošanā, bet arī zupās, pīrāgos, pastā vai fritētā veidā. Pamēģini, tev patiks! Bāra rubrikā šoreiz mācāmies jaukt kokteiļus, izmantojot pašgatavotus shrubs. Tā noteikti būs prasme, ko vajadzētu apgūt, ja vēlies pārsteigt visus ar neparastām kombinācijām un gardiem kokteiļiem. Ārpus ikdienas mums šoreiz ļaus ielūkoties izbrauciens tepat uz Liepāju, uz kuru var doties atkal un atkal, jo te tiešām ir, kur iet un ko nobaudīt. Bet, ja vēlies baudīt gardos Itālijas vīnus, iesakām doties uz saulaino Toskānu. Sākot arvien vairāk rosīties pie plīts, nenāks par ļaunu atcerēties tik ļoti klasisku ēdienu kā kotletes. Dažādo savas receptes, pagatavojot kotletes kokosriekstu pienā vai no zivs maltās gaļas, pasniedzot kopā ar krāsaino kartupeļu frī vai papildinot tās ar mocarellu, – variāciju ir neskaitāmi daudz! Kā vienmēr žurnālā atradīsi gan vienkāršākas, gan sarežģītākas receptes tavai ikdienai un svētkiem.


Par to visu un vēl vairāk – piecdesmit devītajā žurnāla “Četras Sezonas” numurā.
 
Moderns un mūsdienīgs, tomēr saglabājot saikni ar mūsu iecienītajām un tik svarīgajām garšām, žurnāls „Četras Sezonas” runā par ēdienu – pārbaudītas un gardas receptes, jaunumi veikalu plauktos, intervijas, idejas svētkiem, ceļojumi un padomi.



Ar lielām un sulīgām bildēm, padomiem, apskatiem un skaistām svētku idejām bagāts būs arī katrs nākamais žurnāls. Tas iznāk katru mēnesi, saviem lasītājiem piedāvājot ikdienu virtuvē, iepirkšanos veikalā, restorāna apmeklējumu un ceļojumu pārvērst par piedzīvojumu, kas liks uz ēdienu paskatīties daudz garšīgāk. Ikmēneša rubrikas iekļaus maltītes idejas darba dienām, sezonālu produktu apskatus un receptes ar tiem, mūsu atradumus veikalu plauktos un receptes, ko ar šiem visiem produktiem darīt. Žurnāla galvenā ideja ir likt tev virtuvē justies labāk, atbildēt uz taviem jautājumiem, šaubām, vēlmēm un idejām.
 Pieejams:
„Narvesen”;
„Rimi”;
„SKY”;
„Stockmann”;
„Maxima”;
„Prisma”;
„Elvi”;
„Top!”;
kā arī nopērkams 12 „Mego” veikalos un lielākajā daļā „Statoil” DUS.


Cena: 3,49 EUR



Atgādinām, ka izdevīgāk ir abonēt un saņemt garšīgākās idejas savā pastkastē!
www.pasts.lv  (1‒12 mēnešiem)!
Gada abonements: 34,89 EUR (pērkot 41,88 EUR).

abone