Svētku ieskaņas „Četru Sezonu” novembra numurā

Svētku ieskaņas „Četru Sezonu” novembra numurā


Novembris – it kā tikai viens no rudens mēnešiem, bet patiesībā tik bagāts. Tas ir Latvijas svētku mēnesis, tas ir mēnesis pirms Ziemassvētkiem un decembra, kad viss (cerams) būs balts. Tas ir mēnesis, kad vēl paspēt un kārtīgi izbaudīt rudeni. Un, protams, pirmkārt jau tieši virtuvē. Āboli, pelēkie zirņi, kartupeļu pankūkas, kūkas un vēl, un vēl!


Novembra žurnālā lasi:

  • Receptes ar sezonas aktuālajiem produktiem;
  • Gardāko kūku izlase;
  • Pelēkie zirņi ne tikai Ziemassvētkos;
  • Ābolkūkas – jo ābolu sezona turpinās;
  • Mācies pagatavot un izmantot biterus;
  • Garšas ceļojums uz balzametiķa ražotni „Il Borgo del Balsamico”;
  • Sešu produktu receptes – ātri un vienkārši;
  • Kartupeļu pankūkas 8 variācijās;
  • Vieglas un veselīgas receptes ikdienai un receptes bez piena;
  • Siera rubrikā receptes ar Čedaras sieru;
  • Receptes tavām darba dienām.

Novembris turpina mūs priecēt ar dārza labumiem, un tev vēl noteikti ir kaudze ar āboliem, kuri jāliek lietā. Un šis nu ir īstais laiks kūkām un pīrāgiem! Ikdienas maltītēs arvien vairāk ienāk mums tik labi pazīstamais kartupelis, un klasika, protams, ir kartupeļu pankūkas. Lai dažādotu savas brokastis vai vakariņas, smelies idejas dažādām kartupeļu pankūku variācijām. Tomēr novembris nepārprotami ir arī ziemas vēstnesis un sāk atgādināt, ka tuvojas Ziemassvētki. Tajos noteikti ēdīsi pelēkos zirņus, bet, lai sāktu tos baudīt jau ātrāk vai atklātu jaunas garšas ar tiem, žurnālā atradīsi gan pelēko zirņu vafeļu, gan pastētes, gan zupas receptes. Par to, ka jau laicīgi domājam par svētkiem un to, lai tu tajos baudītu pašu labāko, liecina mūsu īpašā „Sezonas iesaka” rubrika, kurā atklājam un iepazīstinām tevi ar tik daudzām un tik gardām kūkām, ko varēsi pasūtīt arī savam svētku galdam. Žurnālā kā vienmēr atradīsi arī vieglas, ātras un veselīgas receptes, receptes bez piena, kā arī idejas tavām darba dienu vakariņām.

Par to visu un vēl vairāk – sešdesmitajā žurnāla „Četras Sezonas” numurā.

Moderns un mūsdienīgs, tomēr saglabājot saikni ar mūsu iecienītajām un tik svarīgajām garšām, žurnāls „Četras Sezonas” runā par ēdienu – pārbaudītas un gardas receptes, jaunumi veikalu plauktos, intervijas, idejas svētkiem, ceļojumi un padomi.

Ar lielām un sulīgām bildēm, padomiem, apskatiem un skaistām svētku idejām bagāts būs arī katrs nākamais žurnāls. Tas iznāk katru mēnesi, saviem lasītājiem piedāvājot ikdienu virtuvē, iepirkšanos veikalā, restorāna apmeklējumu un ceļojumu pārvērst par piedzīvojumu, kas liks uz ēdienu paskatīties daudz garšīgāk. Ikmēneša rubrikas iekļaus maltītes idejas darba dienām, sezonālu produktu apskatus un receptes ar tiem, mūsu atradumus veikalu plauktos un receptes, ko ar šiem visiem produktiem darīt. Žurnāla galvenā ideja ir likt tev virtuvē justies labāk, atbildēt uz taviem jautājumiem, šaubām, vēlmēm un idejām.

Pieejams:
„Narvesen”; „Rimi”; „SKY”; „Stockmann”; „Maxima”; „Prisma”; „Elvi”; „Top!”; kā arī nopērkams 12 „Mego” veikalos un lielākajā daļā „Statoil” DUS.
Cena: 3,49 EUR

Atgādinām, ka izdevīgāk ir abonēt un saņemt garšīgākās idejas savā pastkastē!
Gada abonements: 34,89 EUR (pērkot 41,88 EUR).
(1‒12 mēnešiem)  www.pasts.lv, vai spied zemāk.



abone