Sākam jaunu atklājumu gadu ar „Četru Sezonu” februāra numuru!

Sākam jaunu atklājumu gadu ar „Četru Sezonu” februāra numuru!

Jā, gada sākums parasti atnes dažādas pārmaiņas. Tad kaļam jaunus plānus, īstenojam ieceres un esam gatavi uzsākt ko jaunu. Arī mums bija sajūta, ka vajadzētu ko mazliet pamainīt. Tieši tāpēc, šķirstot februāra numuru, pamanīsi dažas pārmaiņas, kas lasīšanu un gatavošanu padarīs vēl aizraujošāku.



Februāra numurā kā parasti iepazīstināsim ar garšīgiem atradumiem veikalu plauktos, kā arī ar interesantu vietu atklājumiem. Jaunajā rubrikā „Īsumā par” stāstīsim par kaislīgiem savas jomas entuziastiem, kas dara savu darbu tik aizrautīgi, ka par to vienkārši nevar nepastāstīt. Gatavošanai tevi iedvesmos receptes ar šobrīd aktuālo un, kā izrādās, tik dažādi pagatavojamo puravu. Un, protams, neviena aukstā sezona nevar paiet bez kādas sildošas krēmzupas. Mums piedāvājumā ir desmit lieliskas receptes. Savukārt visus saldummīļus priecēs 9 gardas biskvītkūkas. Un, iespējams, tas iedvesmos pamēģināt izcept kādu kūku arī tos, kas to nekad nav darījuši. Piedāvājam arī jaunu rubriku „Meistarklase”, kur šajā reizē uzzināsi, kā pagatavot šokolādes konfektes. Bet rubrikā „Ciemos” pastāstīsim par šitake sēņu audzētavu „Trubenieki” un iedvesmosim arī gatavošanai ar sēnēm. Mazliet tālākam ceļojumam (bet ne tik ļoti, lai nedēļas nogalē neaizbrauktu) iedvesmojies no garšīgajiem atklājumiem tepat kaimiņos – Tallinā. Tam visam vēl klāt arī receptes ar sieru un citas ikdienā un svētkos noderīgas receptes un iedvesmas.


Lai arī tev jaunām idejām un realizētiem plāniem bagāts turpmākais gads!



Februāra žurnālā lasi:

  • Jauni, interesanti un garšīgi atradumi tieši tev;
  • Izcilība kafijas tasītē jeb Cup of Excellence;
  • Garšīgākās receptes ar puraviem;
  • 9 biskvītkūkas visām gaumēm;
  • Ciemos šitake sēņu audzētavā „Trubenieki”;
  • Tepat kaimiņos jeb garšīgā Tallina;
  • Siera rubrikā – brī siers;
  • Receptes bez piena;
  • Vieglas un veselīgas receptes ikdienai.

Par to visu un vēl vairāk – sešdesmit trešajā žurnāla „Četras Sezonas” numurā.

Moderns un mūsdienīgs, tomēr saglabājot saikni ar mūsu iecienītajām un tik svarīgajām garšām, žurnāls „Četras Sezonas” runā par ēdienu – pārbaudītas un gardas receptes, jaunumi veikalu plauktos, intervijas, idejas svētkiem, ceļojumi un padomi.

Ar lielām un sulīgām bildēm, padomiem, apskatiem un skaistām svētku idejām bagāts būs arī katrs nākamais žurnāls. Tas iznāk katru mēnesi, saviem lasītājiem piedāvājot ikdienu virtuvē, iepirkšanos veikalā, restorāna apmeklējumu un ceļojumu pārvērst par piedzīvojumu, kas liks uz ēdienu paskatīties daudz garšīgāk. Ikmēneša rubrikas iekļaus maltītes idejas darba dienām, sezonālu produktu apskatus un receptes ar tiem, mūsu atradumus veikalu plauktos un receptes, ko ar šiem visiem produktiem darīt. Žurnāla galvenā ideja ir likt tev virtuvē justies labāk, atbildēt uz taviem jautājumiem, šaubām, vēlmēm un idejām.


Pieejams:
„Narvesen”; „Rimi”; „SKY”; „Stockmann”; „Maxima”; „Elvi”; „Top!”; kā arī nopērkams 12 „Mego” veikalos un lielākajā daļā „Circle K” DUS.

Cena: 3,49 EUR

Atgādinām, ka izdevīgāk ir abonēt un saņemt garšīgākās idejas savā pastkastē!
Gada abonements: 34,89 EUR (pērkot 41,88 EUR).
(1‒12 mēnešiem)  www.pasts.lv, vai spied zemāk.



abone