Vasarīgi piesātinātais „Četru Sezonu” augusta numurs

Vasarīgi piesātinātais „Četru Sezonu” augusta numurs

Augusts nenoliedzami ir viens no skaistākajiem gada mēnešiem, reibinot ar augļu, ogu, dārzeņu un meža velšu smaržām un garšām, ar siltajiem saules stariem un zvaigžņu lietu. Tas daudziem ir zīmīgs, jo augusts ir arī kāzu, kristību un neaizmirstamu brīvdienu laiks.

Šogad augusts ir vēl satriecošāks, jo iesācies tik karsti un saulaini, tādēļ jaunajā un 160 lappušu biezajā „Četru Sezonu” augusta numurā esam sagatavojuši tev gan vasarīgi gardas, vieglas un košas receptes ar sezonas aktuālajiem produktiem, gan labāko mocarellu un burratu izlasi, atraduši burvīgas lietas un dekorus tavam piknikam un piemeklējuši vasaras mirkļiem atbilstošākos vīnus. Parādīsim arī, kā soli pa solim pagatavot šīsvasaras gardākās strūdeles un burvīgās dražejas konfektes. Šoreiz uz sarunu aicinājām pasākumu organizatori un gardēdi Sindiju Vildi, kura mūsu virtuvē pagatavoja ābolkūku pēc savas vecmāmiņas receptes, izzinājām arī sirdssiltu stāstu par „KURTS coffee”, turpinājām apceļot skaisto un neparasto Izraēlu un ciemojāmies pie tītaru audzētājiem Bukšu ģimenes tepat Vidzemē. Tavs uzdevums – to visu izbaudīt!

Jūnija žurnālā lasi:

  • Garšīgākās mocarellas un burratas;
  • Labākais piknikam;
  • Īsumā par iedvesmojošo „KURTS coffee”;
  • Sulīgie kauliņaugļi vasarīgās receptēs;
  • Krāsainās burkānu receptes;
  • Vīni vasaras baudai;
  • Sindijas Vildes bērnības garšas;
  • Ciemos pie Bukšu ģimenes;
  • Turpinām apceļot Izraēlu;
  • Piparu pasaules eksotiskā puse;
  • Soli pa solim sāļas un saldas strūdeles;
  • Siera rubrikā fetas siers.

Par to visu un vēl vairāk – sešdesmit devītajā žurnāla „Četras Sezonas” numurā.

Moderns un mūsdienīgs, tomēr saglabājot saikni ar mūsu iecienītajām un tik svarīgajām garšām, žurnāls „Četras Sezonas” runā par ēdienu – pārbaudītas un gardas receptes, jaunumi veikalu plauktos, intervijas, idejas svētkiem, ceļojumi un padomi.


Ar lielām un sulīgām bildēm, padomiem, apskatiem un skaistām svētku idejām bagāts būs arī katrs nākamais žurnāls. Tas iznāk katru mēnesi, saviem lasītājiem piedāvājot ikdienu virtuvē, iepirkšanos veikalā, restorāna apmeklējumu un ceļojumu pārvērst par piedzīvojumu, kas liks uz ēdienu paskatīties daudz garšīgāk. Ikmēneša rubrikas iekļaus maltītes idejas darba dienām, sezonālu produktu apskatus un receptes ar tiem, mūsu atradumus veikalu plauktos un receptes, ko ar šiem visiem produktiem darīt. Žurnāla galvenā ideja ir likt tev virtuvē justies labāk, atbildēt uz taviem jautājumiem, šaubām, vēlmēm un idejām.
Pieejams:„Narvesen”; „Rimi”; „SKY”; „Stockmann”; „Maxima”; „Elvi”; „Top!”; kā arī nopērkams 12 „Mego” veikalos un lielākajā daļā „Circle K” DUS.
Cena: 3,98 EUR

Atgādinām, ka izdevīgāk ir abonēt un saņemt garšīgākās idejas savā pastkastē!
Gada abonements: 34,89 EUR (pērkot veikalā 47,76 EUR).
(1‒12 mēnešiem)  www.pasts.lv, vai spied zemāk.



abone