Apstājies un izbaudi!

Apstājies un izbaudi!

Dienas, nedēļas, mēneši un gadalaiki tik nemanāmi nomaina cits citu, un esam attapušies pašā pavasara plaukumā! Pēc visiem pa dienu padarītajiem darbiem gaišās pavasara novakares noteikti gribas piepildīt ar atpūtu svaigā gaisā un viegliem, bezrūpīgiem vakariem, nevis garām un nogurdinošām stundām virtuvē. „Bistro” palīdzēs darba dienu maltītes pagatavot daudz ātrāk un vienkāršāk, lai tev pietiktu laika to visu nesteidzīgi izbaudīt.

Aprīļa beigas un maija sākums ir laiks, kad veikalu plauktos it visur parādās sparģeļi, kuri, mūsuprāt, obligāti ir jāiekļauj savā ēdienkartē, un, ja vēl nezini, kā, mēs tev parādīsim! Pavasara nogurumu pārvarēt palīdzēs arī veselīgie un vērtīgie brokoļi un Itālijā tik iecienītā kukurūzas putra polenta. Sātīgākām maltītēm šoreiz gatavojam dažādas receptes ar vistu spārniņiem, un, ja mājās ir aizķērusies kāda konservēta tunča kārba, vakariņas būs gatavas vienā acumirklī. Šajā „Bistro” numurā lasi arī interviju ar mākslinieci un trīs bērnu mammu Ievu Bondari, kura mums pagatavoja savā ģimenē tik iecienīto saldo kartupeli ar ķiplokiem un rozmarīnu, ko viņas ģimene iemīlējusi laikā, kad dzīvoja Amerikā. Protams, arī šoreiz esam sagatavojuši iepirkumu grozu veselām četrām nedēļām un parūpējušies par ātru un vienkāršu ēdienkarti nedaudz īpašākiem vakariem.

„Bistro” maija numurā lasi:

  • Intervija ar mākslinieci Ievu Bondari;
  • Receptes ar konservētu tunci;
  • Pavasara vēstneši sparģeļi;
  • Iepirkumu grozi 4 nedēļām;
  • Brokoļi veselībai un dzīvespriekam;
  • Dzeltenā un barojošā polenta;
  • Gatavojam vistu spārniņus;
  • Receptes īpašiem vakariem.

Par to visu un vēl vairāk – astotajā žurnāla „Bistro” numurā.

Moderns un mūsdienīgs, tomēr saglabājot saikni ar mūsu iecienītajām un tik svarīgajām garšām, žurnāls „Bistro” stāsta par ēdienu – pārbaudītas receptes darba dienām, nedēļas iepirkumu grozs, intervijas, idejas, kā ietaupīt laiku, bet ēst kvalitatīvii, praktiski padomi virtuvē u.c.

Ar garšīgām bildēm, padomiem, apskatiem un ātrām un gardām maltītēm bagāts būs arī katrs nākamais žurnāls. Tas iznāk katru mēnesi, saviem lasītājiem piedāvājot ikdienu virtuvē un iepirkšanos veikalā pārvērst par vieglu un patīkamu nodarbi, nevis apgrūtinošu ikdienas pienākumu. Ikmēneša rubrikas iekļaus maltītes idejas darba dienām, iepirkumu grozu visam mēnesim, intervijas un praktiskus padomus virtuvē. Žurnāla galvenā ideja ir ietaupīt laiku, darbojoties virtuvē, bet tāpat baudīt pilnvērtīgas un kvalitatīvas maltītes aizņemtajos darba dienu vakaros.

Cena: 2,30 EUR

Atgādinām, ka izdevīgāk ir abonēt un saņemt garšīgākās idejas savā pastkastē!
www.pasts.lv  (1‒12 mēnešiem)!
Gada abonements: 23,00 EUR (pērkot 27,60 EUR).

abone